Σάββατο 3 Μαρτίου 2018

Νίκη με βραζιλιάνικο χατ-τρικ για τον Αγροτικό Αστέρα, 2-5 τη Μουσιωτίτσα!!!




Στο Ενωσιακό γήπεδο ο Κένταυρος Μουσιωτίτσας φιλοξένησε τον Αγροτικό Αστέρα Άνω Καλαμά και γνώρισε την ήττα με σκορ 2-5!

Είναι η δεύτερη ήττα για τους «γαλάζιους» από την ομάδα του Παρακάλαμου σε διάστημα 4 ημερών. Αυτή της Τετάρτης βέβαια ήταν πιο οδυνηρή γιατί έδινε εισιητήριο για τον τελικό Κυπέλλου Ερασιτεχνών. Χατ-τρικ για τους φιλοξενούμενους πέτυχε ο νεοαποκτηθέντας Βραζιλιάνος Ματέο Σερένο.

Το σκορ άνοιξε ο Σερένο στο 30΄ με κεφαλιά-ψαράκι, έπειτα από σέντρα του Ντρίκου. Στο 38΄ ασίστ του Παππάς στον Γκόνη, που με διαγώνιο σουτ γράφει το 0-2. Στο 52΄ ήρθε η μείωση σε 1-2, όταν ο Αλεξίου εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα κάπου κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα του Ζότα Ζ. Στο 59΄ λάθος του Κίτσου το εκμεταλλεύεται ο Σερένο και με ατομική ενέργεια και σουτ κάνει το 1-3. Στο 67΄ ασίστ του Τσόκρη στον Σπαλιάρα, που με σουτ εντός περιοχής μειώνει σε 2-3. Στο 72΄ ο Μακρής με ωραίο πλασέ, μετά από πάσα του Γκόνη έκανε το 2-4.  Τελικό 2-5 στο 82΄ από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σερένο. Στο 90΄ ο Παπαβασιλείου έπιασε ψηλοκρεμαστό σουτ και η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Ζότα Ζ.



Μουσιωτίτσα: Γρηγοριάδης, Ταϊρης, Τσόκρης, Κίτσος, Νικόπουλος, Παπαβασιλείου, Παππάς (51΄ Σπαλιάρας), Κολιούσης, Μπέτζιος, Αλεξίου, Ναυρόζογλου

Αγροτικός Αστέρας: Ζότα, Πανίδης (62΄ Δρίβας), Ντρίκος, Ζότα Ρ.,  Μπίκας, Καραβάς, Μακρης, Πατσούρας (60΄ Μπαρίμης), Γκόνης (80΄ Ντρουμπάλης), Σερένο, Παππάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου