Σάββατο 3 Μαρτίου 2018

Μοιρασιά στη Λιμνοπούλα, πήγε να το φέρει «τούμπα» η Ελεούσα!!!




Στο γήπεδο Λιμνοπούλας η Κράψη υποδέχτηκε την Θύελλα Ελεούσας και το ματς έληξε ισόπαλο με σκορ 2-2!

Οι γηπεδούχοι είναι αυτοί που καίγονταν για τη νίκη, ώστε να αποφύγουν τις περιπέτειες του υποβιβασμού. Η Θύελλα από την πλευρά της δεν αφήνει κανένα παιχνίδι στην τύχη του και ανέτρεψε το εις βάρος της 2-0, ενώ θα μπορούσε στο φινάλε να πάρει και τη νίκη.

Μόλις στο 6΄ ο Κολοβός δέχεται τη μπάλα από ωραία πάσα, περνάει και τον γκολκίπερ Γεωλδάση Γ. για το 1-0. Στο 10΄ ο Μάη σεντράρει, σουτ του Γαννακούλη από το ύψος του πέναλτι για το 2-0. Στο 18΄ σουτ του Τσάμου, μπλοκάρει ο Γεωλάσης Γ.. Στο 22΄ ο Γρίβαας σεντράρει προς τον Γεωλδάση Π., που με ωραίο σουτ μειώνει σε 2-1. Στο 30΄ ασίστ του Γρίβα στον Βελτσίστα, που σουτάρει για το 2-2. Στο 34΄ σουτ του Νιτσιάκου, με τα πόδια αποκρούει ο Γεωλδάσης Γ.. Στο 37΄ φάουλ του Βελτσίστα, αποκρούει ο Τσακμάκης. Στο 39΄δεύτερη κίτρινη για τον Κατσούδα, με 10 συνεχίζει η Κράψη.

Στο 70΄ ο Νιτσιάκος ανατρέπει τον Βελτσίστα εντός περιοχής και δίνεται πέναλτι. Το εκτελεί ο Γρίβας, αλλά μπλοκάρει ο Τσακμάκης. Σουτ του Μιχαήλ στο 84΄, μπλοκάρει ο Τσακμάκης. Τρία λεπτά μετά σουτ του Βελτιστα, αποκρούει ο Τσακμάκης.



Κράψη: Τσακμάκης, Ηλίας, Καλές, Μασούρας, Σήτος (54΄ Συνοδινός), Κατσούδας, Μάης (88΄ Αλεξίου Ν.), Γιαννακούλης, Κολοβός (80΄ Αλεξίου Ε.), Νιτσιάκος, Τσάμος

Ελεούσα: Γεωλδάσης, Γιώτης (66΄ Μιχαήλ), Μητρογιαννης, Οικονόμου Γ.,  Πότσης Θ.,  Κωνσταντινιδης, Γρίβας, Μπλ΄’ετσας, Βελτσιστας, Πεπόνης (80΄ Πότσης Γ.), Γεωλδάσης Π.  (66΄ Τσίκας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου