Σάββατο 3 Μαρτίου 2018

"Τσουνάμι" το Νεοχωρόπουλο, κατάπιε με 5-0 τη Βουνοπλαγιά!!! (Videos)




Στο ξερό γήπεδο Νεοχωρόπουλου η τοπική ομάδα υποδέχτηκε τον πρωτοπόρο Αλμυρό Βουνοπλαγιάς και επικράτησε με το ευρύ 5-0!

Οι «γαλάζιοι» έβαλαν «φωτιά» στον 1ο όμιλο της Γ΄ Ερασιτεχνικής, καθώς πλησιάζουν πολύ κοντά στις προνομιούχες θέσεις της ανόδου, ενώ οι υπόλοιποι συνδιεκδικητές παίζουν αύριο. Δίκαιο το αποτέλεσμα, αφού οι φιλοξενούμενοι δεν δικαιολόγησαν σε καμία περίπτωση την βαθμολογική τους θέση και γνώρισαν μια βαριά ήττα.

Στο πρώτο 45λεπτο η μόνη ομάδα που υπήρχε στο γήπεδο ήταν το Νεοχωρόπουλο, που πέτυχε δυο πολύ ωραία γκολ, ενώ είχε ευκαιρίες και για άλλα. Ο Αλμυρός φάνηκε έξω από τα νερά του και πολύ πιθανόν να επηρεάστηκε από το ξερό γήπεδο, αλλά και τον τραυματισμό του Ζώτου στο 32΄.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν όπως στο 1ο ημίχρονο και πέτυχαν και τρίτο τέρμα. Η Βουνοπλαγιά από εκεί και μετά έδειξε σημάδια αφύπνισης και είχε κάποιες καλές στιγμές να μειώσει έστω το σκορ. Στα τελευταία λεπτά όμως οι «γαλάζιοι» εκμεταλλεύτηκαν τις αντεπιθέσεις και πέτυχαν άλλα δυο τέρματα για το τελικό 5-0.

Οι φίλοι των γηπεδούχων δημιούργησαν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα κατά την είσοδο των ομάδων, αφού άναψαν γαλάζια καπνογόνα και πυρσούς.










Το φιλμ του αγώνα :


Στο 5΄ φάουλ του Γιάννακη, για λίγο δεν προλαβαίνει να πιάσει τη κεφαλιά ο Γκίκας.


Στο 6΄ σέντρα του Σπύρου από αριστερά, σουτ του Κιτσάκη από κοντά, άουτ η μπάλα.

Στο 16΄ λάθος στην άμυνα της Βουνοπλαγιάς, σουτ του Κιτσάκη μέσα από την περιοχή, λίγο άουτ η μπάλα.


Στο 18΄ σουτ του Γιαννάκη από δεξιά, δίπλα από το δοκάρι η μπάλα.

Στο 35΄ βαθιά μπαλιά του Γαράφα, πολύ ωραίο κατέβασμα και πλασέ από τον Σπύρου για το 1-0.


Στο 38΄ μπαλιά του Γιαννάκη στον Κιτσάκη, αυτός περνάει έναν αμυντικό και τον τερματοφύλακα πλασάροντας για το 2-0.


Στο 40΄ πάσα του Σπύρου στον Κιτσάκη, αυτός κάνει την κούρσα και σουτάρει από πλάγια αριστερά, βγάζει σε κόρνερ ο Καραγιάννης.



Λήξη ημιχρόνου

Στο 51΄ κάθετη του Γιαννάκη στον Σπύρου κι αυτός με διπλή προσπάθεια νικάει τον Καραγιάννη για το 3-0.


Στο 57΄ μπαλιά του Γκροπάσι στον Μπέτση, αυτός τετ-α-τετ με τον Πλιάτσικα, αλλά προλαβαίνει ο γκολκίπερ των γηπεδούχων.


Στο 64΄ φάουλ του Ντεμίρη, η μπάλα φτάνει μετά από απομάκρυνση στον Μπέτση, σουτ του τελευταίου μέσα από την περιοχή, ψηλά άουτ η μπάλα.


Στο 81΄ φάουλ του Μπέτση, κεφαλιά του Ντεμίρη και ο Κομπούλης πάνω στη γραμμή καταφέρνει να στείλει τη μπάλα άουτ.


Στο 84΄ ωραίος συνδυασμός Χαίδου με Καραλή, η μπάλα φτάνει στον Τσουμάνη που κερδίζει της κόντρες και με πολύ ωραίο σουτ στη γωνία της εστίας του Καραγιάννη κάνει το 4-0.


Στο 87΄ ο Γιαννάκης με ατομική ενέργεια από τα δεξιά και σουτ γράφει το τελικό 5-0.



Α.Ο. ΝΕΟΧΩΡΟΠΟΥΛΟΥ: Πλιάτσικας, Χάιδος, Γαράφας, Γκίκας, Νικολάου, Κουσούρης, Σπύρος (66' Καραλής), Μπόζιος, Κιτσάκης (73' Τσουμάνης), Γιαννάκης, Ντούρος

Π.Α.Σ. ΑΛΜΥΡΟΣ: Καραγιάννης, Λέττας (46' Αθανασιάδης), Τσοτσόλης, Πούλιος, Σιδέρης (78' Γραφανάκης), Περιχάνα, Τσώλης (68' Μηλιώτης), Μπέτσης, Ντεμίρης, Ζώτος (32' Γκροπάσι), Κομπούλης














ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου