Σάββατο 3 Μαρτίου 2018

Νίκη με τεσσάρα στο γειτονικό ντέρμπι ο Πωγωνάτος!!!




Στο γήπεδο Δελβινακίου ο Πωγωνάτος υποδέχτηκε την Αναγέννηση Κεφαλόβρυσου και πήρε τη νίκη με σκορ 4-1!

Γειτονικό ντέρμπι του Πωγωνίου, με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν και να συνεχίζουν να κυνηγάνε την άνοδο μέσα από τις θέσεις τον πλει οφ. Το Κεφαλόβρυσο σε αντίθετη πορεία, στα πιο χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας, προσπαθεί να μαζέψει βαθμούς για να εξασφαλίσει όσο πιο γρήγορα γίνεται την παραμονή.

Το σκορ άνοιξε στο 5΄ ο Καραγιάννης με κεφαλιά, έπειτα από φάουλ του Ντέλλα. Στη συνέχεια ο Πωγωνάτος έχασε κι άλλες ευκαιρίες με τους Χαρίση και Γκίτσα, ο πρώτος μάλιστα σε μια φάση πέρασε και τον γκολκίπερ Πορίκη, αλλά αστόχησε. Το Κεφαλόβρυσο απάντησε με δυο σουτ του Καλησπεράτη, που πέρασαν λίγο άουτ.

Στο 60΄ ο Τάσιος εκμεταλλεύεται λάθος του Πωγωνάτου και από κλέψιμο, επιχειρεί ένα σουτ εκτός περιοχής για το 1-1. Δυο λεπτά μετά όμως ο Μπουτόβινας περνάει ωραία κάθετη πάσα στον Ναθαναήλ, που πλασάρει εύστοχα για το 2-1. Στο 81΄ ο Χαρίσης με ατομική ενέργεια και σουτ έκανε το 3-1. Τελικό 4-1 στο 88΄με πολύ μακρινό σουτ-βολέ από τον Τσαραώση. Οι φιλοξενούμενοι στην επανάληψη απείλησαν με σουτ των Γραμμόζη και Γκοριτσα, αλλά χωρίς αποτέλεσμα, καθώς πέρασαν άουτ.



ΠΩΓΩΝΑΤΟΣ : Γεράκος, Δρουσιώτης (Μυριούνης 65΄), Ντέλλας, Μούτας (Κολιούσης 81΄), Καπρινιώτης, Χήτας, Τσαράωσης, Γκίτσας (Μπουτόβινας 53΄),Χαρίσης, Καραγιάννης, Ναθαναήλ

ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟ : Πορίκης, Καραμάνης, Τάσιος, Γκορίτσας, Μύταρης, Γραμμόζης, Συμεωνίδης, Μπάσιος, Ντόντης, Καλησπεράτης, Μακολλάρι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου