Σάββατο 3 Μαρτίου 2018

Άσσος με τριάρα στο Κουτσελιό!!!




Στο γήπεδο Κουτσελιού η τοπική ομάδα υποδέχτηκε τη Δαφνούλα και επιβλήθηκε με σκορ 3-0!

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που έψαχναν απεγνωσμένα τους βαθμούς ή τον βαθμό, μιας και παλεύουν για την παραμονή τους στην κατηγορία. Δεν μπόρεσαν να πάρουν όμως τίποτα από την έδρα του Κουτσελιού.

Μόλις στο 4΄ προβολή του Δάσακλου Α., από φάουλ του Δάσκαλου Ι., αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 23΄ ο Στάθης εκτελεί φάουλ και ο Κοσμάς με δυσκολία βγάζει σε κόρνερ. Στο 29΄ κόρνερ του Γιωτίτσα, κεφαλιά του Αναγνωστόπουλου, ο Βάρφης δεν μπορεί να συγκρατήσει τη μπάλα που περνάει τη γραμμή του τέρματος για το 1-0.

Στο 47΄ ο Γιωτίτσας εκτελεί φάουλ και ο Σταύρου ενώ προσπαθεί ν διώξει τη μπάλα βάζει αυτογκόλ για το 2-0. Στο 51΄ πολύ ωραί εκτέλεση φάουλ του Στάθη, ακόμα πιο ωραία η απόκρουση του Κοσμά, που παραχωρεί κόρνερ. Στο 63΄ αντεπίθεση για τους φιλοξενούμενους, ο Ράπτης προσπαθεί να κρεμάσει τον Κοσμά, αλλά η μπάλα καταλήγει άουτ. Στο 82΄ ατομική ενέργεια και σουτ του Δημητρίου από δεξιά για το τελικό 3-0.


Κουτσελιό : Κοσμάς, Ντόβας Ν (74’ Αγγέλης), Γιωτίτσας (85’ Τίνας), Πρέντζας, Παππάς, Αναγνωστόπουλος (68’ Γκεσούλης), Ντούτσης (62’ Αλεξίου), Κακαράντζας Μ, Δάσκαλος Α, Δάσκαλος Ι, Δημητρίου.

Δαφνούλα : Βάρφης, Παπαδόπουλος (68’ Σταύρου), Χήτας (76’ Τσιάβος), Μαντεργκόνα, Σιόντης, Στάθης, Οικονόμου, Ράπτης, Κωλέτσιος, Λαγός Β, Σταύρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου