Κυριακή 11 Μαρτίου 2018

Άσσος ανόδου στο Μέτσοβο!!!




Στο γήπεδο Μετσόβου η τοπική ομάδα υποδέχτηκε τον Αγροτικό Καστρίτσας για το ντέρμπι κορυφής του 2ου ομίλου της Β΄ Ερασιτεχνικής και  πήρε τη νίκη με 1-0!

Μια νίκη που δίνει αέρα 9 βαθμών στους Μετσοβίτες και τους φέρνει πάρα πολύ κοντά στην Α΄ Ερασιτεχνική. Οι κιτρινόμαυροι του Αγροτικού έχασαν την ευκαιρία να πλησιάσουν την πρώτη θέση και τώρα η απευθείας άνοδος φαντάζει δύσκολη.

Στο 24΄ ο Γκοτζιάς απέκρουσε απευθείας κόρνερ του Σταχούλη. Λίγο μετά σουτ των Μπούκα και Τσακιρίδη πέρασαν λίγο έξω. Στο 32΄ ένα σουτ του Μπιστιόλη επίσης δεν είχε ευτυχή κατάληξη. Στο 43΄ σουτ του Σταχούλη από κοντά, ψηλά άουτ η μπάλα.

Στο 57΄ σουτ του Σταχούλη, με τις γροθιές διώχνει ο Γκοτζιάς. Στο 69΄ ασυνεννοησία στην άμυνα των φιλοξενούμενων, ο Τομαράς δίνει τη μπάλα πίσω στον Γκοτζιά, αυτός πασάρει κατά λάθος στον Γοδέβενο, που με πλασέ έκανε το 1-0. Στο 77΄ φάουλ του Μπιστιόλη, δίπλα από το δοκάρι η μπάλα. Στο 85΄ δυνατό σουτ του Τσιάκου, απέκρουσε ο Πάφης


ΜΕΤΣΟΒΟ : Πάφης, Μπαλιούσκας, Τσιόστας Χ, Τσιόστας Κ, Πατσιάς, Γοδέβενος, Σταχούλης, Σιούτας,  Παλαιοπάνος  (38 λ.τρ  Γκουντέβενος), Τρίτος  (70’ λ. τρ  Ζάκα).

ΚΑΣΤΡΙΤΣΑ : Γκοτζιάς, Τσιάκος, Κούτρας, Τομαράς, Κατσίλας (38. λ. τρ Κούτλας), Κύρκος, Τσακιρίδης, Δοβανάς (75’ Ναούμης), Μπούκας, Παππάς (25’ λ. τρ Ναυρόζογλου), Μπιστιόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου