Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018

Ματσάρα στο Αγία Σοφία και νικήτρια η Ανατολή!!!




Στο γήπεδο Αγία Σοφία οι Μικρασιάτες υποδέχτηκαν την ομάδα της Ανατολής και γνώρισαν την ήττα με σκορ 2-4!

Οι «Πόντιοι» πήραν μια άτυπη ρεβάνς για τον αποκλεισμό το Κύπελλο, σε ένα ματς που έγινε στο γήπεδο Χαμένες Πατρίδες. Οι δυο ομάδες παρατάχθηκαν έχοντας κίνητρο για τη νίκη, αλλά διαφορετικό η καθεμία. Οι γηπεδούχοι παλεύουν για τη σωτηρία, ενώ οι φιλοξενούμενοι για την κατάκτηση της πρώτης θέσης. Τελικά η Ανατολή πήρε τη νίκη και παραμένει στους -4 από τα πρώτα Σερβιανά.

Μόλις στο 2ο λεπτό ο Ναβρούζογλου σημαδεύει το δοκάρι με κεφαλιά, μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπαλαντάνη Ν.. Στο 20΄ο Χριστακόπουλος πλασάρει, πάνω στη γραμμή σώζει ο Ναυρόζογλου. Στο 21΄ από καραμπόλες ο Χριστακόπουλος πιάνει την κεφαλιά, στο δεξί κάθετο δοκάρι η μπάλα και στην επαναφορά ο Θανάσης με ωραίο σουτ στην απέναντι γωνία κάνει το 0-1. Στο 33΄ σέντρα του Φωλίνα, κεφαλιά του Κλιτσινάρη από πολύ κοντά, λίγο άουτ η μπάλα. Στο 37΄απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ναβρούζογλου, πέφτει σωστά και αποκρούει ο Διαμάντης. Στο 42΄ ο Φωλίνας με απευθείας εκτέλεση κόρνερ έγραψε το 0-2.

Στο 54΄ σουτ του Χριστακόπουλου, αποκρούει ο Νάκος και στην επαναφορά ο Ορφανός δεν δυσκολεύεται να σκοράρει για το 0-3. Στο 56΄ ο γκολκίπερ Διαμάντης ανατρέπει τον Ζαράγκα εντός περιοχής και δίνεται πέναλτι, το εκτελεί εύστοχα ο Μπάγιας και μειώνει σε 1-3. Στο 68΄ κεφαλιά του Παπαγιάννη, έπειτα από κόρνερ του Ναβρούζογλου, για το 2-3. Στο 75΄ δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Ζάραγκα και απευθείας κόκκινη στον Δήμο, με 10 συνέχισαν και οι δυο ομάδες. Στο 84΄ ο Ορφανός με ατομική ενέργεια και σουτ διαμορφώνει το τελικό 2-4.


Μικρασιάτες: Νάκος, Ναυρόζογλου, Μπαλαντάνης Ν. (90’ λ.τρ. Ρίζος), Μερκουριάδης, Κοτσώνης (74’ Λούπας), Μπαλαντάνης Κ. (63’ Καραγιώργος), Ζάραγκας, Πάτσης, Μπάγιας (84’ Γεωργούλας), Ναυρούζογλου, Παπαγιάνννης.

Ανατολή: Διαμάντης, Νικολάου (82’ Μάντζος), Φωλίνας, Γκαρτζονίκας, Δρόσος, Κλιτσινάρης, Ηλιόπουλος (68’ Νάνος), Ορφανός, Θανάσης (37’ λ.τρ. Δήμος), Κατσίφας, Χριστακόπουλος (86’ Χριστοφορίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου