Κυριακή 4 Μαρτίου 2018

Πολλές μονομαχίες, κακό θέαμα, στο «άσφαιρο» ντέρμπι των Αετών!!! (Videos)




Στις εγκαταστάσεις του Epirus Sport ο Αετός Αετορράχης φιλοξένησε τον Αετό Χαροκοπίου στο ντέρμπι κορυφής του 2ου ομίλου της Γ΄ Ερασιτεχνικής και έμειναν ισόπαλοι με σκορ 0-0!

Το ματς ήταν πολύ κακό ποιοτικά, αφού πήγε στη δύναμη με πάρα πολλά δυνατά μαρκαρίσματα. Θα μπορούσαν να βγουν περισσότερες κάρτες από πλευράς διαιτησίας, που ανέχτηκε σε μεγάλο βαθμό το σκληρό παιχνίδι.

Παρά τις λίγες φάσεις και το παιχνίδι κέντρου από τις δυο ομάδες, οι φιλοξενούμενοι είχαν δυο δοκάρια στις 3 φάσεις που είχε όλες κι όλες το ματς!!!!!

Οι φιλοξενούμενοι έτσι παραμένουν μόνοι πρώτοι και αήττητοι, ενώ η Αετορράχη τους ακολουθεί κατά πόδας με ένα βαθμό μείον.





Το φιλμ του αγώνα :


Στο 22΄ο Κωστάκης Δ. εκτελεί πλάγια άουτ, στέλνει τη μπάλα μέσα στην περιοχή της Αετορράχης, κεφαλιά του Αντωνίου Β. από κοντά, στο δοκάρι η μπάλα και στην επαναφορά ο Χαμπιπης σουτάρει ψηλά άουτ.



Λήξη ημιχρόνου

Στο 47΄ ασίστ του Τίνα στον Σόντη, δυνατό σουτ του δεύτερου από το ύψος της περιοχής, φοβερή εκτίναξη του Μπαλλατζία Σ. που βγάζει σε κόρνερ.

Στο 61΄ αντεπίθεση για το Χαροκόπι και ο Ρούμπος που μόλις έχει μπει στο ματς σουτάρει από μακριά, η μπάλα περνάει πάνω από τον Κρανά και χτυπάει στο δεξί κάθετο δοκάρι.





ΑΕΤΟΡΡΑΧΗ : Κρανάς, Χριστογιάννης, Τσιόκας Π., Γιώτης, Λιόντος, Πάνου, Καλτσούνης (Βλάχος 90΄), Γερογιάννης, Τίνας (Καραλής 87΄), Μήτσης (Τσιόκας Κ. 76΄), Σόντης (Ζώτος 87΄)

ΧΑΡΟΚΟΠΙ : Μπαλλατζία Σ., Τάτσης, Λεοντάρης, Αντωνίου Θ., Κωνσταντής, Κωστάκης Δ., Μπαλλατζία Α. (Δρόσος 89΄), Αντωνίου Α., Χαμπίπης (Ρούμπος 60΄), Αντωνίου Β. (Τσάμης 73΄), Κωστάκης Σ. (Κώστας 64΄)











ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου