Σάββατο 3 Μαρτίου 2018

Εφτά γκολ στην Αμφιθέα και νικητής ο Αστέρας!!!




Στο γήπεδο Αμφιθέας ο τοπικός Αστέρας υποδέχτηκε τον Πανζαγορισιακό και πήρε τη νίκη ,σε ένα χορταστικό από γκολ ματς, με σκορ 5-2!

Μόλις στο 6΄ ο Παντούλης με δυνατό σουτ στα όρια της περιοχής έκανε το 1-0. Τρία λεπτά μετά ο ίδιος παίκτης με ατομική ενέργεια και αφού πέρασε δυο αντίπαλος του, σούταρε για το 2-0. Στο 12΄ ο Κώστα Μ. βγάζει κάθετη πάσα και ο Κανδρέλης πλασάρει για το 2-1. Στο 23΄ ο Γιαννέτας με σουτ από το ύψος της περιοχής κάνει το 3-1. Στο 33΄ σουτ του Οικονόμιδη μέσα από την περιοχή για το 4-1. Ο Κώστας Μ. μειώνει σε 4-2 από σέντρα του Ράπτη. Στο 48΄ σέωτρα-σουτ του Γιαννέτα σχεδόν από το κόρνερ, παίρνει φάλτσα η μπάλα και καταλήγει στο απέναντι» γάμα» αφού πρώτα χτυπήσει δοκάρι.


ΑΜΦΙΘΕΑ : Μαρκούλας, Λιάπης, Βαρζώκας, Ζώτος, Φάης, Παντούλας, Γιαννέτας, Νάνος (Νάσικας 75΄), Οικονομίδης, Δούμας, Νικολόπουλος (Τζιμας 46΄)

ΠΑΝΖΑΓΟΡΙΣΙΑΚΟΣ : Βλάχος, Τσουμάνης Π., Νάνος, Κώστας Μ., Κώστας Μ., Μπασιαδήμας (Χρήστου 54΄), Ράπτης Π., Μπέσης (Ράπτης Κ. 52΄), Καραβασίλης, Κανδρέλης (Βαγγέλης 67΄), Τσουμάνης Γ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου