Κυριακή 4 Μαρτίου 2018

MVP ο τερματοφύλακας του Α.Π.Ο.Ε.Λ. Καρατζένης, στη νίκη με 2-0 επί της Κόντσικας !!! (Videos)




Στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Epirus Sport ο Α.Π.Ο.Ε.Λ. υποδέχτηκε την ομάδα της Κόντσικας και πήρε τη νίκη με σκορ 2-0!

Μια νίκη που δίνει ανάσα στους γαλαζοκίτρινους, όσον αφορά την υπόθεση παραμονή, αλλά που ήρθε κόντρα στη ροή του αγώνα. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι σχεδόν σε όλο το ματς, αλλά τα δοκάρια και ο φοβερός σήμερα πορτιέρο των γηπεδούχων Καρατζένης δεν άφηναν τη μπάλα να πάει στο πλεχτό. Ο νόμος του ποδοσφαίρου λέει πως όσο χάνεις ευκαιρίες, κάποια στιγμή θα δεχτεί το γκολ και έτσι έγινε.



Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά από τα πρώτα λεπτά του ματς, αλλά ατύχησαν να δεχτούν το 1-0 από ένα μακρινό και άπιαστο σουτ του Λούζη. Στη συνέχεια η Κόντσικα είναι που είχε την κατοχή της μπάλας και κάποιες καλές ευκαιρίες μέχρι την ανάπαυλα. Με το Α.Π.Ο.Ε.Λ. σε πιο παθητικό ρόλο.

Στην επανάληψη το ίδιο σκηνικό, με τους φιλοξενούμενους να πιέζουν, να έχουν δυο δοκάρια και τους γηπεδούχους να ψάχνουν τη λύση στην κόντρα επίθεση. Ο Α.Π.Ο.Ε.Λ. έδειξε σημάδια ανάκαμψης στα τελευταία λεπτά, χάνοντας κάποιες ευκαιρίες και πετυχαίνοντας το δεύτερο τέρμα.








Το φιλμ του αγώνα :


Στο 4΄ ασίστ του Μηλιάκη στον Αλιάι, σουτ του δεύτερου εντός περιοχής, λίγο άουτ η μπάλα.

Στο 6΄ σουτ «βολίδα» του Λούζη εκτός περιοχής, στο «γάμα» της εστίας του Κετόγλου, που πήδηξε σωστά, αλλά ήταν αδύνατο να κάνει κάτι.

Στο 8΄ σέντρα του Ζέκιου από δεξιά, πλασέ του Βούρτης, απέκρουσε ο Καρατζένης, σε πρώτο χρόνο, στη συνέχεια διώχνει σε κόρνερ ο Ζουμπούλης.


Στο 30΄ τετ-α-τετ του Αλιάι με τον Καρατζένη, νικητής ο τερματοφύλακας του Α.Π.Ο.Ε.Λ..


Στο 43΄ απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Κωστή, πέφτει και διώχνει με τις γροθιές σε πλάγιο ο Καρατζένης.



Λήξη ημιχρόνου

Στο 54΄ σουτ του Παπανικολάου εκτός περιοχής, στο οριζόντιο δοκάρι η μπάλα.


Στο 57΄ φάουλ του Παπανικολάου, πέφτει και αποκρούει ο Καρατζένης.


Στο 65΄ασίστ του Λούζη στον Κούτλα Κ., σουτ του δεύτερου από πλάγια αριστερά, αλλά σημαδεύει την εξωτερική πλευρά των διχτύων.


Στο 65΄ο Αλιάι μπαίνει μέσα στην περιοχή, καθυστερεί και ο Καρατζένης του λέει πάλι «όχι» σε φάση τετ-α-τετ.


Στο 69΄ δυνατή εκτέλεση φάουλ από τον Παπανικολάου, εκπληκτική εκτίναξη και απόκρουση σε κόρνερ από τον Καρατζένη.


Στο 73΄ο Παντελέων μπαίνει από αριστερά, σουτάρει, αλλά αποκρούει ξανά ο Καρατζένης και διώχνει σε κόρνερ.


Στο 74΄ εκτέλεση κόρνερ από τον Αλιάι, σουτ του Παντελέων στο δοκάρι η μπάλα.


Στο 84΄ αντεπίθεση για τους γηπεδούχους, ο Κούτλας Β. κάνει την ατομική ενέργεια και το πλασέ, νικάει τον τερματοφύλακα της Κόντσικας Κετόγλου, αλλά προ κενής εστίας ο Λαδάς πετάει τη μπάλα σε κόρνερ.


Στο 85΄ το κόρνερ εκτελεί ο Σερέτης, κεφαλιά του Τσουμάγκα για το τελικό 2-0.




Α.Π.Ο.Ε.Λ. : Καρατζένης, Σερέτης, Χαλούλος (Οικονόμου 74΄), Τάτσης, Ζουμπούλης, Τσουμάγκας, Κωτσιάς, Μπαρδάκας (Κούτλας Β. 53΄), Κούτλας Κ. (Μπόζιος 88΄), Λούζης,Γκούμας (Χαντζάρας 64΄)

ΚΟΝΤΣΙΚΑ : Κετόγλου, Ζέκιος, Μεχμετάι, Μηλιάκης (Λαδάς 72΄), Ζαχαρόπουλος, Συμεωνίδης (Μπαρμπούτης 87΄), Αλιάι, Παπανικολάου, Βούρτσης (Σταματάκης 87΄), Κωστής (Μπαρούτας 80΄), Παντελέων
















ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου