Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

Έκανε ζημιά ο Πήγασος, 2-2 με τον Βοτανικό!!!




Στο Ενωσιακό γήπεδο ο Πήγασος υποδέχτηκε τον Ολυμπιακό Βοτανικού και το ματς έληξε ισόπαλο με σκορ 2-2!

Οι γηπεδούχοι αν και ουσιαστικά έχουν υποβιβαστεί δεν παρατάνε κανένα ματς και κόβουν ακόμα μια φορά βαθμούς από τους ερυθρόλευκους. Μικρή η ζημιά για τον Βοτανικό, αφού οι υπόλοιποι διεκδικητές για είσοδο στα πλει οφ δεν κέρδισαν. Οι ερυθρόλευκοι διαμαρτυρήθηκαν πολύ έντονα στο φινάλε για πέναλτι, που θεωρούν πως δεν τους δόθηκε.

Μόλις στο 2ο λεπτό λάθος του Μπαρέκου, κλέβει ο Χήρας και πλασάρει για το 1-0. Στο 6΄ σουτ Λαλάι εκτός περιοχής για το 1-1. Στο 43΄ καλό σουτ του Χαμπίπη, αποκρούει ο Μληιώνης.

Στο 69΄ ωραία επίθεση των φιλοξενούμενων από δεξιά, ο Χαμπίπης σεντράρει στο δεύτερο δοκάρι και ο Χριτάκης με κεφαλιά κάνει το 1-2. Έξι λεπτά αργότερα ο Κουμπής βγαίνει τετ-α-τετ με τον Πότση και πάει να πλασάρει από πάνω του, ο γκολκίπερ του Βοτανικού κάνει μια ασταθής επέμβαση και ο Κουμπής με δεύτερη προσπάθεια ισοφαρίζει στο τελικό 2-2.


ΠΗΓΑΣΟΣ : Μηλιώνης, Στρατής, Δήμος, Τσάλλος, Τζώρτζης, Στέφος, Χήρας, Θεοδώροπουλος, Γκανάρας (Τζοβάρας 64΄), Αντωνίου, Κουμπής

ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ : Πότσης, Ντρης, Παππάς, Τσολάκος, Μπαρέκος (Χριστάκης 27΄), Λαλάι, Αναστασόπουλος (Κατζιώτης Ι. 86΄), Χαμπίπης, Κατζιώτης Χ., Ρομποτής, Βαγγελής (Κωσταγιάννης 65΄)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου