Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

Πρόκριση για την Κατσικά, 5-0 το Ελληνικό!!!




Στο γήπεδο Κατσικάς η τοπική Θύελλα υποδέχτηκε την Αναγέννηση Ελληνικού για τη διοργάνωση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ε.Π.Σ.ΗΠ. και πήρε τη νίκη πρόκριση με σκορ 5-0!

Το σκορ άνοιξε στο 26΄ ο Ασωνίτης με μακρινή εκτέλεση φάουλ. Στο 28΄ ασίστ του Μπελεβέτη στον Βλάχο κι αυτός πλασάρει για το 2-0. Στο 31΄ ο Μπίνας με ασίστ μέσα από την περιοχή προς τον Μπελέβετη, άφησε τον δεύτερο να πλασάρει για το 3-0.

Στο 51΄ το Ελληνικό είχε δοκάρι, όταν ο Τσιάβος συνεργάστηκε με τον Στεργίου και ο τελευταίος σούταρε. Στο 53΄ δυνατό σουτ εκτός περιοχής από τον Μπελέβετη και στο οριζόντιο δοκάρι η μπάλα. Στο 58΄ ατομική ενέργεια και πλασέ του Ασωνίτη από δεξιά για το 4-0. Τελικό 5-0 με πλασέ του Μπελεβέτη στο 68΄.


Κατσικά: Μάντζιος, Μαστοράκης (62΄ Παππάς), Κατσάνος, Βαρτζιώτης, Παπαβασιλείου (46΄ Γεωργούλης), Γούλας, Μπίνας, Μπελεβέτης, Παζαρτζής, Βλάχος, Ασωνίτης (62΄ Αντωνίου)

Ελληνικό: Λάμπρης, Πρόκος (46΄ Γεωργούλης), Μποτσέλα, Λιόντος, Μπεσόπουλος, Στεργίου, Γκιτζιανης, Γλάβος (61΄ Κύρκος), Κουτσογιαννης, Τσιάβος, Κολιούσης (74΄ Παπουτσόγλου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου