Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018

Στην κορυφή με Ανδρέα Κολιό το Δροσοχώρι – Προβληματίζει ο Βοτανικός!!!




Στο γήπεδο Δροσοχωρίου ο τοπικός Παντελεήμονας υποδέχτηκε τον Ολυμπιακού Βοτανικού και επικράτησε με σκορ 2-0!

Οι γηπεδούχοι έχουν ξεκινήσει πολύ καλά τη φετινή σεζόν και με τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, φιγουράρουν την κορυφή του Β΄ Ομίλους τη Β΄ Ερασιτεχνικής με 9 βαθμούς, παρέα με την Κοσμηρά. Οι ερυθρόλευκοι αντιθέτως είχαν άλλα όνειρα και βλέψεις στην προετοιμασία του καλοκαιριού και στο ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου, αλλά η 3η αγωνιστική τους βρίσκει ακόμα με μηδέν βαθμούς.



Το ματς είχε πολλές μονομαχίες και σκληρά μαρκαρίσματα, γι’ αυτό δεν υπήρχαν και πάρα πολλές φάσεις. Στο πρώτο ημίχρονο το ματς ήταν ισορροπημένο, αν και τις καλύτερες στιγμές τις είχαν οι γηπεδούχοι, ενώ οι ερυθρόλευκοι προσπάθησαν να απειλήσουν με κάποια στημένα και κεφαλιές του Παλιάγκα.

Στην επανάληψη το Δροσοχώρι μπήκε πιο αποφασιστικά στο γήπεδο και στην πρώτη καλή στιγμή που δημιούργησε στο 52΄ κατάφερε να σκοράρει με τον Ανδρέας Κολιό. Οι φιλοξενούμενοι παρότι έψαξαν το γκολ της ισοφάρισης δεν κατάφερα κάτι σημαντικό. Αντιθέτως στην κόντρα οι γηπεδούχοι δημιούργησαν κι άλλες φάσεις και λίγο πριν το φινάλε, πάλι ο Ανδρέας Κολιός σκόραρε με έξυπνη ενέργεια.




Οι καλύτερες φάσεις του αγώνα :

Στα πρώτα δευτερόλεπτα του ματς ο Κολιός Αν. γινετι αποδέκτης της μπάλας και από πλάγια δεξιά επιχειρεί ένα σουτ, που περνάει ελάχιστα έξω από την αντίπαλη εστία.

Στο 14΄ κλέψιμο της μπάλας από τον Κολιό Αν. λίγο έξω από την περιοχή του Βοτανικού, ασίστ τον Γεωργίου, σουτ και στην εξωτερική πλευρά των διχτύων η μπάλα.

Στο 42΄ ο Κολιός Αν. κάνει «τσαφ» ενώ προσπαθεί να σουτάρει από κοντά, η μπάλα φτάνει στον Κοκκιάδη που ανοίγει το κοντρόλ και τον προλαβαίνει στο τετ-α-τετ ο γκολκίπερ Νικολάου.

Ημίχρονο


Στο 52΄ ο Μπέλλος μπαίνει από αριστερά και σουτάρει, ο Νικολάου βρίσκει τη μπάλα, που χτυπάει και στο οριζόντιο δοκάρι και επιστρέφει την περιοχή του Βοτανικού, ο Κοκκιάδης από κοντά δεν μπορεί να σκοράρει, η μπάλα ξανά στον Μπέλλο, ασίστ τον Κολιο Αν. κι αυτός με σουτ μέσα από την περιοχή ανοίγει το σκορ.

Στο 57΄ παράλληλη μπαλιά του Παππά από δεξιά προς τον Μιχο, μόνος του αυτός με το τέρμα, πιάνει ένα πολύ αδύναμο σουτ και η μπάλα περνάει άουτ.

Στο 79΄ ασίστ του Κολιού Αν. από δεξιά προς τον Κοκκιάδη, προλαβαίνει στο τετ-α-τετ και μπλοκάρει ο Νικολάου.

Στο 87΄ ο Κολιός Αν. βλέπει τον αντίπαλο γκολκίπερ εκτός θέσης και με ένα ψηλό και μακρινό σουτ τον νικάει για το 2-0.

Στο 88΄ ωραίος συνδυασμός Ποζιόπουλου με Κοκκιάδη, τελικός αποδέκτης ο Κολιός Αν., σουτάρει από κοντά αλλά η μπάλα χτυπάει στο σώμα του Καρρά –Χαρίτου Κ. προ της εστίας.


ΔΡΟΣΟΧΩΡΙ : Νάτσης, Ντρης Δ., Σκαμνέλος, Θεοχάρης Ι., Ντρης Α., Μαγκλάρας (Ποζιόπουλος 82΄), Γεωργίου (Μπελεβέτης 88΄), Μπέλλος, Κολιός Ν. (Σουχλέρης 89΄), Κοκκιάδης, Κολιός Αν. (Θεοχάρης Κ. 91΄)

ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ : Νικολάου, Μπαρέκος, Καρράς – Χαρίτος Ι., Χήκας, Παλιάγκας, Διαμάντης, Τζώρτζης (Αναστασόπουλος 55΄), Παππάς, Μίχος, Ζώτος Ε., Ζώτος Γ. (Καρράς –Χαρίτος Κ. 66΄)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου