Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018

Ματσάρα στις Καρυές, 9 γκολ και τελικά νίκη για την Κληματιά!!!




Στο γήπεδο Καρυών η Κληματιά υποδέχτηκε ως γηπεδούχος την ομάδα της Περιβλέπτου και πήρε τη νίκη με σκορ 5-4!

Ωραίο ματς με 9 τέρματα και μια….. παραλίγο επική ανατροπή από την Περίβλεπτο, που όμως δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το ματς. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με σκορ 4-0, ισοφάρισαν οι «μπλε» σε 4-4, αλλά το τελικό αποτέλεσμα ήταν 5-4.

Το 1-0 γίνεται από τον Κυπριανό, μετά από ασίστ του Κώστα και κάθετη του Γκουγιάννου. Στη συνέχεια φάουλ του Γκουγιάννου, κεφαλιά του Μπέλου για το 2-0. Ο Γκουγιάννος με πλασέ κάνει το 3-0. Σέντρα Κώστα, πλασέ του Κυπριανού για το 4-0.

Από εδώ και μετά άρχισε η αντεπίθεση της Περιβλέπτου, όταν ο Μπάρκας με δυο διαγώνια σουτ μειώνει σε 4-2. Στη συνέχεια κόρνερ του Πασχάλη, πλασέ Μπάρκα και 4-3. Ο Παππάς Ε. παίρνει τη πάσα μέσα στην περιοχή και με πλασέ από το ύψος του πέναλτι ισοφαρίζει σε 4-4. Τελικά η Κληματιά κατάφερε να πάρει τη νίκη, έστω και με αυτόν τον περιπετειώδη τρόπο, όταν ο Γκουγιάννος σέντραρε, ο Μπαλατσός σούταρε και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για το τελικό 5-4.

Για τους γηπεδούχους ευκαιρίες έχασαν οι Κυπριανός και Μαρκούλας, ενώ για την Περίβλεπτο ο Πασχάλης εκτελεί πέναλτι, αποκρούει ο αντίπαλος γκολκίπερ και στην επαναφορά ο Γαβρίλας με το κεφάλι σημαδεύει το δοκάρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου