Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018

"Μπουρλότο" στο ξερό Σταυρακίου, Πεντέλη – Νεοχωρόπουλο : 3-1!!!




Στο ξερό γήπεδο Σταυρακίου η Πεντέλη υποδέχτηκε το Νεοχωρόπουλο και πήρε μια σπουδαία νίκη με σκορ 3-1!

Οι «αρκούδες» έκαναν την έκπληξη απέναντι σε ένα από τα φαβορί του 1ου ομίλου στη Γ΄ Ερασιτεχνική και διπλασίασαν τις νίκες τους. Το Νεοχωρόπουλο γνώρισε την πρώτη του ήττα και υποχώρησε στην δεύτερη θέση με 9 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με σουτ του Λαμπρίδη εκτός περιοχής, όταν η μπάλα γλίστρησε από τα χέρι του αντίπαλου γκολκίπερ. Στο 33΄  ο Τσέλλος σουτάρει, η μπάλα χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι, μετά στην πλάτη του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων και καταλήγει στα δίχτυα για το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με τον Κίτσο να γίνεται αποδέκτης της μπάλας στο ύψος του πέναλτι και να εκτελεί  για το 2-1. Τελικό 3-1 στο 95΄ όταν ο Τάτσης κλέβει τη μπάλα από την αντίπαλη άμυνα και με σουτ στην αριστερή γωνία σκοράρει.

Οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρίες με Κωστούλα και Λαμπρίδη σε φάσεις τετ-α-τετ, με κεφαλιά του Σιώζου και σουτ του Κωστούλα. Το Νεοχωρόπουλο είχε δοκάρι με τον Γαράφα και σε ένα φάουλ του Κίτσου ο αντίπαλος γκολκίπερ έκανε πολύ καλή απόκρουση.

Κάποιες αψιμαχίες μεταξύ ποδοσφαιριστών, οδήγησαν τον Κωστούλα εκτός με κόκκινη κάρτα και την Πεντέλη να τελειώνει το ματς με 10 ποδοσφαιριστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου