Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018

Δεν "Χ"άρηκε καμία Θύελλα στην Κατσικά!!!




Στο γήπεδο Κατσικάς η τοπική Θύελλα υποδέχτηκε την συνονόματη της Ελεούσας, στο ντέρμπι της αγωνιστικής στην Α΄ Ερασιτεχνική, όπου το ματς έληξε χωρίς νικητή και με σκορ 1-1!

Οι φιλοξενούμενοι με αυτό τον βαθμό, έχουν πλέον συγκατοίκους στην κορυφή της βαθμολογίας (Κράψη και Αγροτικό Αστέρα Άνω Καλαμά). Οι «κόκκινοι» βρίσκονται στην 5η θέση με 11 πόντους, αλλά κατάφεραν να περάσουν από ένα ακόμα ντέρμπι αλώβητοι.

Μόλις στο 2΄ τετ-α-τετ του Αντωνίου με τον Γεωλδάση Γ., νικητής ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων. Στο 7΄ ο Νάκος με ατομική ενέργεια και σουτ εντός περιοχής ανοίγει το σκορ και κάνει το 0-1. Στο 13΄ ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ του Αντωνίου, που είδε τον Γεωλδάση Γ εκτός θέσης, για το 1-1. Στο 19΄ ωραία εκτέλεση φάουλ του Βλάχου, λίγο πάνω από «παραθυράκι» της εστίας του Γεωλδάση Γ.. Στο 24΄ ασίστ Πότση, σουτ του Βελτσίστα από πλάγια, βγάζει σε κόρνερ ο Μάντζιος.

Στο 47΄ ακυρωθέν γκολ του Βελτσίστα για την Ελεούσα. Στο 56΄μακρινό σουτ του Γεωργούλη, αποκρούει σωτήρια ο Γεωλδάσης Γ.. Στο 89΄ σουτ του Βελτσίστα μέσα από την περιοχή πέρασε άουτ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου