Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018

Ακόμα πιο ψηλά η Α.Ε.Μ., 0-1 μεσ’ το Κουτσελιό!!!




Στο γήπεδο Κουτσελιού η τοπική ομάδα φιλοξένησε τους γείτονες Μικρασιάτες και ηττήθηκε με σκορ 0-1!

Το Κουτσελιό που προέρχονταν από μια σημαντική εκτός έδρας νίκη στα Πράμαντα, δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το σημερινό ματς ώστε να αυξήσει τη συγκομιδή βαθμών του. Η Α.Ε.Μ. από την άλλη έχει κάνει πολύ καλό ξεκίνημα στη φετινή Α΄ Ερασιτεχνική, έχοντας 12 βαθμούς, 4 νίκες και φιγουράροντας πίσω από τους τρεις πρωτοπόρους.

Στο 8΄ σουτ του Αλεξίου για το Κουτσελιό και κεφαλιά του Μπαλαντάνη Κ. για την Α.Ε.Μ., δυο λεπτά μετά, δεν βρήκαν στόχο. Στο 21΄ διαγώνιο σουτ του Αλεξίου, αποκρούει ο Νάκος. Μέχρι την ανάπαυλα η Α.Ε.Μ. προσπάθησε να απειλήσει με τους Κοτσώνη και Ναυρόζογλου, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου Ναυρόζογλου Γ. σούταρε, ο Μπαλαούρας απέκρουσε και ο Ναβρούζογλου στην επαναφορά από κοντά δεν μπόρεσε να σκοράρει. Στο 52΄ και στο 53΄  ο Νάκος έβαλε «στοπ» σε σουτ του Θανάση και πλασέ του Αλεξίου αντίστοιχα. Στο 62΄ ωραίος σέντρα Κοτσώνη, ωραίος συνδυασμός Ναυρόζογλου Ι. και Ναβρούζογλου, τελικός αποδέκτης ο Βσιλείαδης, που με δυνατό σουτ νικάει τον Μπαλαούρα για το 0-1. Στο 77΄ συρτό σουτ του Ναβρούζογλου, αποκρούει ο Μπαλαούρας. Στο φινάλε σέντρα του Δάσκαλου, κεφαλιά του Μάγκου από κοντά, αλλά η μπάλα φεύγει άουτ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου