Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

Πρόκριση στο ρελαντί για την Ελεούσα!!!




Στο γήπεδο Θεόδωρος Λώλης η Θύελλα Ελεούσας υποδέχτηκε τη Δαφνούλα για το θεσμό του Κυπέλλου και πήρε τη νίκη – πρόκριση με σκορ 3-0!

Οι κιτρινόμαυροι στο 30΄ άνοιξαν το σκορ, όταν ο Κωνσταντινίδης εκτέλεσε το φάουλ, ο Πότσης πήρε τη κεφαλιά, απέκρουσε ο Ζώνιο, αλλά στην επαναφορά και πάλι ο Πότσης δεν αστόχησε για το 1-0. Στο 42΄ απευθείας φάουλ του Βελτσίστα, βγάζει σε κόρνερ ο Ζώνιος. Στη συνέχεια από την εκτέλεση του κόρνερ ο Οικονόμου με κεφαλιά σημαδεύει το δοκάρι.

Στο 62΄ διπλή ευκαιρία του Βελτσίστα, που όμως δεν μπορεί να νικήσει τον Ζώνιο. Στο 72΄ ο Βελτσίστας βρίσκει τελικά τον τρόπο να τελειώσει το ματς, με προβολής, έπειτα από σέντρα του Καλέ. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Σοκορέλης με σουτ.


Θύελλα Ελεούσας : Γεωλδάσης Γ., Γιώτης(80’ Σπυρόπουλος), Πότσης Γ.(80’ Τζιάλλας), Οικονόμου Γ., Τζουρμανάς, Πεπόνης(84’ Σοκορέλης), Λωνσταντινίδης, Βελτσίστας, Τσίκας, Πότσης Θ.

Δαφνούλα: Ζώνιος, Τσιάβος Αλ. Βάσιος(46’ Σιόντης), Λώλης(46’ Λαγός), Τσιάβος Γ., Κολιάκης, Σταύρου(76’ Κωλέτσιος), Χάιδος(78’ Ζιάρκας), Στάθης, Ιωάννου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου