Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018

Η Ανατολή την υπεροχή, οι Χουλιαράδες τους πανηγυρισμούς!!!




Στο Ενωσιακό γήπεδο, σε εξ αναβολής παιχνίδι λόγω του πανηγυριού στους Χουλιαράδες, οι μελανόλευκοι υποδέχτηκαν την Ανατολή σε ένα ντέρμπι για την 1η αγωνιστική και βγήκαν νικητές με σκορ 1-0!

Αν και οι «Πόντιοι» φέτος είναι πολύ ενισχυμένη και έχουν στόχους για ψηλά, ξεκίνησαν με το αριστερό στο πρωτάθλημα. Είχαν την υπεροχή στον αγώνα, αλλά δεν έφτανε μόνο αυτό για να πάρουν κάτι.

Στο 15΄ ο Φωλίνας σεντράει, σουτάρει  ο Θανάσης, αλλά ο Γκορτζής μπλοκάρει. Αμέσως μετά ο Γκορτζής κάνει το βολέ, η μπάλα φτάνει στον Γρίβα, αυτός πασάρει στον Γούλα που με ένα ψηλοκρεμαστό σουτ νικάει τον Διαμάντη για το 1-0. Στο 27΄ σέντρα του Φωλινα, κεφαλιά του Κακαράντζα για να διώξει, αλλά προ ς τα πίσω, σώζει από αυτογκόλ ο Γκορτζής. Στη συνέχεια σουτ των Ζήση και Νεφρού, μπλοκάρει ο Γκορτζής. Στο 44΄ καλό φάουλ του Χριστακόπουλου, λίγο άουτ η μπάλα.

Στην επανάληψη η Ανατολή πίεσε κι άλλο, αλλά δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το ματς. Στο 57΄ ο Θανάσης σε φάση τετ-α-τετ με τον Γκορτζή δεν μπορεί να τον νικήσει. Μεγάλη ευκαιρία για τους «Πόντιους» στο 75΄, όταν μετά από κόρνερ ο Γκαρτζονίκας πλασάρει από κοντά, διώχνουν πάνω στη γραμμή οι αμυντικοί των γηπεδούχων, η μπάλα φτάνει στο κεφάλι του Θανάση που σημαδεύει το αριστερό κάθετο δοκάρι , στη συνέχεια η μπάλα φτάνει εκτός περιοχής, όπου το σουτ του Λισγάρα περνάει πάνω από την εστία του Γκορτζή. Στο 84΄ σουτ του Θανάση, διώχνουν οι αμυντικοί των Χουλιαράδων προ της εστίας.


Χουλιαράδες: Γκορτζης, Τσακμάκης, Κρανάς Κ., Τσουμάνης (76΄ Κρανάς Θ.), Μιχάλης, Γκόλιας, Κακαράντζας, Γεράσης (82΄ Γεωργούλης), Λάμπρου, Γρίβας (90΄ Μαλάμος), Γούλας (79΄ Πρέμος)

Ανατολή: Διαμάντης (73΄ Θεμέλης), Γκαρτζονικάς, Φωλίνας, Νεφρός, Λισγάρας (87΄ Νικολάου), Κλιτσινάρης, Ντασούτης (75΄ Δήμος), Ζήσης (60΄ Κατσίφας), Θανάσης, Σκανδάλης, Χριστακόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου