Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018

Ήττα για τα Σερβιανά, πάλι στο φινάλε, 1-0 από την Παραμυθιά!!!




Στο γήπεδο Παραμυθιάς το τοπικό Σούλι υποδέχτηκε τον Θρίαμβο Σερβιανών για την 3η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής και το τελικό σκορ έγραψε 1-0!

Μια ακόμη ήττα για τα Σερβιανά στα τελευταία λεπτά, όπως και στο Καναλάκι, κάτι που θα πρέπει να προβληματίσει τους ιθύνοντες της ομάδας. Τα περισσότερα, από πλευράς φάσεων, έγιναν στο 2 ημίχρονο με ευκαιρίες εκατέρωθεν.

Χωρίς πολλές φάσεις το 1ο ημίχρονο, αφού το 6΄ και  στο 11΄ ο Αρχοντάκης μπλόκαρε χωρίς μεγάλη προσπάθεια τη μπάλα σε επιθέσεις των γηπεδούχων. Στο 34΄ ένα φάουλ του Πάκου για τον Θρίαμβο, πέρασε λίγο άουτ.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στην επανάληψη και απείλησαν στο 51΄ με απευθείας φάουλ του Τσιαφίτσα, έβγαλε σε κόρνερ ο Βλάχος. Δέκα λεπτά μετά ο Μπλέτσας σε φάση τετ-α-τετ, έπειτα από ασίστ του Κωσταμένα, στέλνει τη μπάλα άουτ χάνοντας σπουδαία ευκαιρία. Το Σούλι απάντησε αμέσως στο 64΄ όταν ο Τσουμάνης εκτέλεση φάουλ, ο Παρχαρίδης έπιασε τη κεφαλιά και ο Αρχοντάκης απέκρουσε. Στο 70΄ μια ακόμη πολύ καλή απόκρουση του Αρχοντάκη σε σουτ του Τσουμάνη, που βρέθηκε αφύλακτος μετά από πάσα του Γεωργάκη. Στο 87΄ όμως η ομάδα της Παραμυθιάς βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα, όταν ο Παρχαρίδης έκανε τη σέντρα και ο Κωστάκης με πλασέ έκανε το 1-0.

Απευθείας κόκκινη κάρτα στον Μπουκουβάλα στο 91΄.


ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ : Βλάχος, Μπέλλος, Κωστάκης (Κώτσιας 92΄), Διαμάντης, Μαλάτος, Κύργιος, Μπουκουβάλας, Γεωργάκης, Νούγιας (Μώκος 59΄), Τσουμάνης, Παρχαρίδης

ΣΕΡΒΙΑΝΑ : Αρχοντάκης, Μπάλας, Πάκος (Κομπίλας 82΄), Μανιώτης, Δρόσος, Μουζακίτης, Τσιαφίτσας (Ριστάνης 88΄), Κωσταμένας (Τσουμάνης 74΄), Μπλέτσας, Ηλίας, Αλεξίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου