Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018

Στη μοναξιά της κορυφής η Ελεούσα, 2-1 την Ανατολή στο ντέρμπι!!!






Στο γήπεδο Θεόδωρος Λώλης η Θύελλα Ελεούσας υποδέχτηκε την ομάδα της Ανατολής και πήρε τη νίκη στο ντέρμπι της Α΄ Ερασιτεχνικής με σκορ 2-1!

Αυτή η νίκη φέρνει τους κιτρινόμαυρους μόνους πρώτους με 13 βαθμούς, μετά τη χτεσινή ισοπαλία της Κράψης. Οι «Πόντιοι» από την άλλη, έχουν συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα, αν αναλογιστούμε και τον αποκλεισμό το Κύπελλο, ενώ έχουν μείνει ήδη πίσω στην κούρσα του πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι ήταν δυνατό και με αρκετά καλό ρυθμό, όπως όφειλε να είναι ένα ντέρμπι. Δεν υπήρχαν πολλές ευκαιρίες εκατέρωθεν, αλλά σημειώθηκαν τρία τέρματα. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν λίγο καλύτερα στο ματς, αλλά απείλησαν στην ουσία μια φορά πριν φτάσουμε στο 42΄ και προηγηθεί η Ελεούσα, που «χτύπαγε» στις αντεπιθέσεις. Η απάντηση ήταν άμεση για την Ανατολή, που ισοφάρισε δυο λεπτά μετά.

Στην επανάληψη παρά την ψυχρολουσία της γρήγορης ισοφάρισης, η Ελεούσα μπήκε ψυχωμένα και κατάφερε να πάρει εκ νέου προβάδισμα στο σκορ στο 55΄. Τρία λεπτά μετά ο Βελτσίστας έχασε πολύ καλή ευκαιρία για να τελειώσει ουσιαστικά το ματς. Οι «Πόντιοι» στα τελευταία λεπτά πίεζαν για την ισοφάριση, αλλά χωρίς να καταφέρουν τελικά κάτι.

Σε κακή κατάσταση για ακόμη μια φορά το συγκεκριμένο γήπεδο και πολλά τα παράπονα πως  έχει εγκαταλειφτεί εντελώς από το τοπικό Δήμο, παρά τις φωνές των ανθρώπων της ομάδας.




Οι καλύτερες φάσεις του αγώνα :

Στο 21΄ο Σκλιβανίτης βγάζει ωραία πάσα στον Χριστακόπουλο, αυτός σουτάρει από πλάγια αριστερά, με τα πόδια αποκρούει ο Γεωλδάσης Γ..

Στο 42΄ βαθιά μπαλιά του Πότση Θ. με αποδέκτη τον Βελτσιστα, αυτός με προσποίηση «αδειάζει» τον αντίπαλο αμυντικό και πλασάρει για το 1-0.

Στο 44΄ κόρνερ του Σκλιβανίτη, αναμπουμπούλα μέσα στην περιοχή της Ελεούσας και ο Τζίμας από κοντά ισοφαρίζει σε 1-1.

Ημίχρονο


Στο 55΄ κόρνερ του Κωνσταντινίδη, η μπάλα φτάνει στον Πότση Θ., αυτός με ψηλή πάσα σημαδεύει το κεφάλι του Οικονόμου, που δεν αστοχεί για το 2-1.

Στο 58΄ αντεπίθεση για την Ελεούσα, ο Καλές περνάει ωραία πάσα στον Βελτίστα, αυτός μόνος του με τον Διαμάντη, σουτάρει και η μπάλα περνάει λίγο πάνω από την εστία.

Στο 72΄ τετ-α-τετ του Θανάση με τον Γεωλδάση Γ., νικητής ο τερματοφύλακας της Ελεούσας.



ΕΛΕΟΥΣΑ : Γεωλδάσης Γ., Πέτσιος, Καλές, Οικονόμου, Γεωλδάσης Π., Τζουρμανάς (Τσίκας 94΄), Πεπόνης (Γιώτης 89΄), Κωνσταντίνιδης, Βελτσίστας (Πότσης Γ. 85΄), Νάκος (Αγγέλης 92΄), Πότσης Θ.

ΑΝΑΤΟΛΗ : Διαμάντης, Δήμος (Δημακόπουλος 91΄), Φωλίνας, Λισγάρας (Ντασούτης 87΄), Τζίμας, Εμβραιζόγλου (Γκούμας 65΄), Σκανδάλης, Σκλιβανίτης (Ζήσης 46΄), Θανάσης, Κατσίφας, Χριστακόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου