Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018

Τριάρα ο Αγροτικός Αστέρας και μόνος δεύτερος!!!




Στο γήπεδο Παρακαλάμου ο τοπικός Αγροτικός Αστέρας φιλοξένησε την Πίνδο Κόνιτσας και πήρε τη νίκη με σκορ 3-0!

Οι γηπεδούχοι συνεχίζουν ακάθεκτοι και στο πρωτάθλημα, μετά την επιτυχία της πρόκρισης μέσα στην Ανατολή στο Κύπελλο, και βρίσκονται πλέον μόνοι δεύτεροι στη βαθμολογία της Α΄ Ερασιτεχνικής, δυο βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Ελεούσα. Οι «ακρίτες» της Πίνδου γνώρισαν την πρώτη τους ήττα στο πρωτάθλημα, αφού σε 4 αγώνες είχαν μια νίκη και τρεις ισοπαλίες.

Το σκορ άνοιξε στο 32΄ο Καραβάς με κεφαλιά, μετά από φάουλ που εκτέλεσε ο Σπαλιάρας. Στο 60΄ κάθετη του Παπαρούνα στον Μακρή κι αυτός πλασάρει για το 2-0. Στο 75΄ ωραία ασίστ του Τσόκρη στον Μακρή κι αυτός πλασάρει και πάλι εύστοχα για το τελικό 3-0. Για την Πίνδος Κόνιτσας δοκάρι είχε ο Δημόπουλος.


Αγροτικός Αστέρας: Γρηγοτιάδης, Ηλίας, Τσόκρης, Πανίδης, Τάσσος, Φαρμάκης (83΄ Κόντος), Μακρης, Καράβας, Γκόνης (21΄ λτρ.  Σπαλιάρας), Παπαρούνας (80΄ Μπενέκος), Παππάς (63΄ Ταϊρης)


Κόνιτσα: Χατζηρούμπής, Ράγγας (62΄ Βλάχος), Ρούστα, Σπανός Χ.,  Τσαλιαμάνης (65΄ Διαμάντης), Σπανός Δ.,  Κίτσος, Χαλούλος, Πούλιος (70΄ Γαλανός), Δημόπουλος (85΄ Σπανός), Μήτσος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου