Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018

Απίστευτη ανατροπή από την Καστρίτσα, 2-3 μεσ’ το Νησί!!!




Στο γήπεδο Νήσου ο τοπικός Αετός φιλοξένησε τον Αγροτικό Καστρίτσας και γνώρισε την ήττα με σκορ 2-3!

Μια ήττα που ήρθα με πολύ απρόσμενο τρόπο, αφού μέχρι το 93΄ η ομάδα του Αετού προηγούνταν με σκορ 2-1. Τελικά οι κιτρινόμαυροι πέτυχαν μια απίστευτη ανατροπή και έφυγαν με το «τρίποντο» από την Παμβώτιδα. Αντιθέτως οι γηπεδούχοι παραμένουν με μόλις ένα βαθμό σε 5 αγώνες.

Πρώτη καλή στιγμή για το Νησί σε τετ-α-τετ του Γκόντζου με τον Σαραλιώτη, αλλά η μπάλα περνάει άουτ. Στο 13΄ φάουλ του Γιωτίσα, λίγο έξω η μπάλα. Στο 38΄ φάουλ από τον Μπίλη, ο Σαραλιώτης κάνει κακή εκτίμηση και στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-0.

Στο 49΄ καλό σουτ του Στογιάννη, λίγο άουτ. Την ίδια τύχη είχε και σουτ του Κατζιώτη για την Καστρίτσα στο 69’. Στο 76΄ κόρνερ του Γιωτίτσα, κεφαλιά του Κατζιώτη στο δεύτερο δοκάρι για το 1-1. Στο 80΄ο Μπίλης κερδίζει πέναλτι, το εκτελεί ο ίδιος για το 2-1. Στο 93΄ο Πότσης με απευθείας εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε σε 2-2. Στο 96΄ ο Μπίσελας έγινε αποδέκτης της μπάλας μέσα στην περιοχή και πλάσαρε για το τελικό 2-3.


Νησι: Γκάμας, Στραγάλης, Γρίβας, Κοτσίνας, Κατσένος, Στογιαννης (70΄ Λάππας), Μάτσιας, Κονδύλης (54΄ Βλαχιώτης (81΄ Στασινός), Γκόντζος, Μάτσιας Α.,  Μπίλης (86΄ Σπαθάρης)

Καστρίτσα: Σαραλιώτης, Δοβανάς (46΄ Χατζόπουλος), Ρίζος (82΄Τσιάκος), Γιωτίτσας, Κούτρας (67΄ Τσέλλιος), Κύρκος, Αλιγάι (46΄ Δρόσος), Μπιστιόλης, Μπισέλας, Πότσης, Κατζιωτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου