Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018

Έσωσε την παρτίδα στο τέλος η Αγία Μαρίνα, 2-2 στο ντέρμπι με την Κρύα!!!




Στο γήπεδο Κρύας η τοπική ομάδα φιλοξένησε την γειτονική Αγία Μαρίν στο ντέρμπι του Α Ομίλου της Β΄ Ερασιτεχνικής, με τελικό αποτέλεσμα το ισόπαλο 2-2!

Οι γηπεδούχοι παρότι βρέθηκαν να προηγούνται από το πρώτο ημίχρονο με 2-0, δέχτηκαν δυο γκολ και την ισοφάριση στα τελευταία λεπτά του ματς.

Στο 16΄ ασίστ του Μάντζαρη στον Μπαμπούλια Η., σουτ του δεύτερου, στο δοκάρι η μπάλα. Στο 24΄ λάθος της άμυνας των φιλοξενούμενων, ο Μάντζαρης παίρνει τη μπάλα, περνάει και τον γκολκίπερ Ζώτος για να κάνει το 1-0. Στο 32΄ εκτέλεση κόρνερ, πρώτη κεφαλιά του Μπαμπούλια Η. που δεν βρίσκει στόχο, στην επαναφορά ο Μάντζαρης από κοντά κάνει το 2-0.

Στο 50΄ σουτ του Μπαμπούλια Η., έπειτα από  ασίστ του Μάντζαρη, αποκρούει ο Ζώτος. Στο 80΄ ο Τσίκας κερδίζει πέναλτι, που εκτελεί ο ίδιος και μειώνει σε 2-1. Στο 85΄ δυνατό σουτ του Ιωάννιδη και έρχεται η ισοφάριση και τα πανηγύρια για τους φιλοξενούμενους. Στο 87΄ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λαγκαβάνη, διώχνει με τις γροθιές ο Περιστέρης.


Κρύα : Πριστέρης, Σίμος, Γιώτης, Μπαμπούλιας Α., Παργινός, Τζώρτζης, Μπαμπούλιας Η.(89’ Πανταζής), Κατσαρός(65’ Λεοντίου), Μάζταρης(77’ Λαδιάς), Κατράνας, Δούβλης.

Αγία Μαρίνα : Ζώτος, Γεωργούλας, Χωραβάτης Π., Λικάι, Λαγκαβάνης, Πασχάλης(27’ Ιωαννίδης), Τζιάλλας, Χωραβάτης Β., Οικονόμου(67’ Φαιτάς), Τσίκας, Γιαννέτας(76’ Δημητρίου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου