Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018

Με «σερβίρισμα» και σκοράρισμα Τούση η νίκη των Αμπελοκήπων, 4-1 το Α.Π.Ο.Ε.Λ.!!!






Στο γήπεδο Λιμνοπούλας οι Αμπελόκηποι υποδέχτηκαν την ομάδα του Α.Π.Ο.Ε.Λ. Ιωαννίνων και πήραν τη νίκη με σκορ 4-1!

Οι γηπεδούχοι πέτυχαν την δεύτερη νίκη τους και έφτασαν τους 7 βαθμούς σε 5 παιχνίδια. Οι γαλαζοκίτρινοι από την άλλη έμειναν στο βυθό της βαθμολογίας του Α Ομίλου της Β΄ Ερασιτεχνικής με μηδέν βαθμούς.



Το ματς δεν είχε πολλές ευκαιρίες πέραν τον 5 γκολ που σημειώθηκαν. Οι φιλοξενούμενοι δεν ήταν τόσο κακοί όσο δείχνει το τελικό σκορ. Δημιούργησαν φάσεις και ισοφάρισαν με το ξεκίνημα της επανάληψης. Μετά το 2-1 από τους γηπεδούχους όμως, βγήκαν μπροστά για ν ισοφαρίσουν εκ νέου και τελικά δέχτηκαν άλλα δύο τέρματα. Οι Αμπελόκηποι από την άλλη, δείχνουν να βρίσκουν σιγά – σιγά ρυθμό στα παιχνίδια τους και η ομάδα «ανεβαίνει» κατά τη διάρκεια τους ματς, παρότι ξεκινάει πιο μουδιασμένα.






Οι καλύτερες φάσεις του αγώνα :


Στο  15΄ καλό σουτ του Καραοσμάν από δεξιά, στην εξωτερική πλευρά των διχτύων η μπάλα.

Στο 22΄ σέντρα του Τσούρη από δεξιά, χέρι του Στεφάνου εντός περιοχής και πέναλτι για τους γηπεδούχους. Το εκτελεί εύστοχα ο Λιπιώτης για το 1-0.

Στο 33΄ πολύ ωραίο μακρινό σουτ του Τσουμάγκα, λίγο πάνω από την εστία η μπάλα.

Ημίχρονο

Στο 49΄ παράλληλη μπαλιά του Κωνσταντινίδη από αριστερά, αδράνεια της άμυνας των γηπεδούχων και ο Κούτλας με κοντινό πλασέ ισοφαρίζει σε 1-1.

Στο 62΄ πολύ ωραία πάσα – τρύπα του Ζιάρα στον Τούση, αυτός πλασάρει τον Ζότε για το 2-1.

Στο 78΄ σέντρα του Τούση από δεξιά, προβολή του Τόμτσου στο πρώτο δοκάρι, αλλά δεν προλαβαίνει τη μπάλα, στο δεύτερο δοκάρι πλασέ του Ζιάρα καθώς πέφτει και η μπάλα στα δίχτυα για το 3-1.

Στο 87΄ σέντρα του Τούση από δεξιά, η μπάλα στον Λόκα, ωραία προσποίηση του νεαρού ποδοσφαιριστή και πλασέ στην δεξιά γωνία για το τελικό 4-1.



ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ : Πάνος, Χολέβας, Δήμος, Ζιάρας, Μπούμπας (Βάντσης 56΄), Βλάχος, Τούσης (Γαλάνης 88΄), Τόμτσος (Πρέντζας 81΄), Λιπιώτης, Τσούρης (Μανούσης 86΄), Λόκας

Α.Π.Ο.Ε.Λ. : Ζοτέ, Σερέτης, Κωνσταντινίδης, Στεφάνου, Ζουμπούλης, Τσουμάγκας, Καραμπάσογλου (Νίτας 63΄ τραυμ. (Ζιάβρος 84΄), Καραοσμαν (Μπόζιος 88΄), Τζάγκας, Κούτλας, Γκούμας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου