Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

Έπιασε κορυφή το Μπιζάνι, 3-0 το Ρωμανό!!!





Στο γήπεδο του Epirus Sport ο Πύρρος Μπιζανίου υποδέχτηκε τον Αχέροντα Ρωμανού και πήρε τη νίκη με σκορ 3-0!

Οι γηπεδούχοι με αυτοί τη νίκη έπιασαν κορυφή στον 2ο Όμιλο της Γ΄ Ερασιτεχνικής και έφτασαν τους 10 βαθμούς. Το Ρωμανό παρέμεινε στους 3 πόντους, με μόλις μια νίκη.



Το ματς στα πρώτα λεπτά του δεν είχε ευκαιρίες με τις δυο ομάδες να μην μπορούν να βρουν διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία. Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα το Μπιζάνι στην πρώτη ουσιαστική επίθεση κατάφερα να ανοίξει το σκορ. Στη συνέχεια είχε κι άλλες ευκαιρίες και με ένα αυτογκόλ διπλασίασε τα τέρματα του λίγο πριν την ανάπαυλα.

Στην επανάληψη το παιχνίδι άνοιξε και είχαμε περισσότερες φάσεις εκατέρωθεν. Το Ρωμανό προφανώς θα κυνηγούσε το γκολ και τη μείωση στο σκορ, αλλά δεν κατάφερε κάτι και απείλησε κυρίως με τον Μπούνα. Το Μπιζάνι είχε κι αυτό τις δικές του ευκαιρίες, αν και το τρίτο τέρμα ήρθε από την άσπρη βούλα.







Οι καλύτερες φάσεις του ματς :


Στο 31΄ δυνατό σουτ του Σίδερη λίγο έξω από την περιοχή, φεύγει η μπάλα από τα χέρια του τερματοφύλακα Νάση και περνάει τη γραμμή του τέρματος για το 1-0.

Στο 32΄ σουτ του Πριάβαλη από καλή θέση, λίγο πάνω από την εστία η μπάλα.

Στο 38΄ ατομική ενέργεια και σπάσιμο της μπάλας του Σκούφη από δεξιά, η μπάλα βρίσκει στον Σιώζο και καταλήγει στα δίχτυα της ομάδας του, 2-0 με αυτογκόλ.

Ημίχρονο

Στο 53΄ τετ-α-τετ του Μπούνα, αποκρούει ο Κλήμης.

Στο 57΄ κλέψιμο της μπάλας από τον Σκούφη λίγο έξω από την περιοχή, συρτό σουτ, στην δεξία του γωνία πέφτει και σώζει ο Νάσης.

Στο 60΄ βαθιά μπαλιά από πλευράς γηπεδούχων, ο Σκούφης προλαβαίνει την έξοδο του τερματοφύλακα Νάση και με το κεφάλι στέλνει τη μπάλα προς την εστία, τελευταία στιγμή πάνω στη γραμμή σώζει ο Προδρόμου.

Στο 66΄ δυνατό σουτ του Μπούνα από πλάγια αριστερά, λίγο έξω η μπάλα.

Στο 68΄ ο Λαδάς μπαίνει από αριστερά, πιάνει διαγώνιο σουτ, λίγο δίπλα από το αριστερό «γάμα» της εστίας του Νάση η μπάλα.

Στο 86΄ πέναλτι για το Μπιζάνι σε χέρι του Αραπισόνογλου μέσα την περιοχή. Το εκτελεί εύστοχα ο Κολιός για το 3-0.

Στο 90΄ ατομική ενέργεια και τετ-α-τετ του Καίσαρη από δεξιά, αποκρούει ο Νάσης.


ΜΠΙΖΑΝΙ : Κλήμης, Τύμπας (Καίσαρης 58΄), Παππάς Β. (Στεφάνου 58΄), Γεωργάκης, Σίδερης, Βράκας, Τζίμας (Κολιός 74΄), Κωστής, Πριάβαλης (Γκόγκος 46΄), Σκούφης, Λαδάς

ΡΩΜΑΝΟ : Νάσης, Αραπισόνογλου, Ντάφλος, Τζίμας Ν. (Μπακάλης 46΄), Τζίμας Π., Κίτσος, Μπούνας, Προδρόμου, Σιώζος, Τσούρας, Γιώτης (Κονταξής 72΄)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου