Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018

Εναλλαγές στο σκορ και τελικά ισοπαλία στην Καστρίτσα!!!




Στο γήπεδο Καστρίτσας ο τοπικός Αγροτικός φιλοξένησε την ομάδα του Μετσόβου και το ματς έληξε ισόπαλο με σκορ 2-2!

Ένα ματς που θύμιζε τον περσινό Β Όμιλο της Β΄ Ερασιτεχνικής, αλλά με διαφορετικό ξεκίνημα για της δυο ομάδες στη φετινή Α΄ Ερασιτεχνική.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν  πρώτοι το σκορ στο 19΄ όταν ο Τσουλιάης Ι. με μακρινή πάσα βρήκε στην πλάτη της άμυνας τον Γοδέβενο κι αυτός σε τετ-α-τετ δεν αστόχησε για το 0-1. Στο 40΄ μεγάλη ευκαιρία για τη Καστρίτσα, όταν ο Αλιάι σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι, στην επαναφορά ο Μπισέλας σουτάρει, αποκρούει ασθενώς ο Αγγέλης κι διώχνουν πάνω στη γραμμή οι αμυντικοί του Μετσόβου.

Στο 48΄ η Καστρίτσα κερδίζει πέναλτι σε χέρι αμυντικού του Μετσόβου, το εκτελεί εύστοχα ο Πότσης και κάνει. Στο 51΄ ατομική ενέργεια και σουτ του Κατζιώτη, απόκρουση του Αγγέλη. Σουτ του Μπισέλα στο 52΄ έξω από την περιοχή, στη δεξιά γωνία του Αγγέλη και 2-1 μπροστά η Καστρίτσα. Στο 76΄ δεύτερη κίτρινη στον Μπλέτσο , με 10 συνεχίζει το Μέτσοβο. Στο 82΄ κεφαλιά του Τσουλιάη Ι., μετά από κόρνερ, για το τελικό 2-2.


ΚΑΣΤΡΙΤΣΑ : Σαραλιώτης, Χατζόπουλος, Γιωτίτσας, Κούτρας (Κατζιώτης 30΄), Κρανάς, Κύρκος, Δοβανάς (Πότσης 46΄), Αλιάι (Τσιάκος 86΄), Μπισέλας, Μπιστιόλης, Ρίζος

ΜΕΤΣΟΒΟ : Αγγέλης, Μπαλιούσκας, Τσιόστας Χ., Τσουλιάης Ι., Κέντρος, Γοδέβενος (Ζάκα 71΄), Γκουντέβενος (Τρίτος 71΄), Μπλέτσος, Παλαιοπάνος, Τσουλιάης Θ. (Τσουλιάης Κ. 90΄), Τσιόστας Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου