Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

Μια ακόμα ήττα για τα Σερβιανά!!!




Στη Καστοριά ταξίδεψε ο Θρίαμβος Σερβιανών για να αντιμετωπίσει τον Μέγα Αλέξανδρο Καλλιθέας στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής!

Μια ακόμη ήττα για τον εκπρόσωπο της περιοχής των Ιωαννίνων τη συγκεκριμένη κατηγορία, με σκορ 1-0. Κακό ξεκίνημα για τον Θρίαμβο, με τρεις ήττες και μια ισοπαλία.

Το σκορ άνοιξε στο 12΄ ο Μήνος, μετά από εκτέλεση κόρνερ. Στο 40΄ ο Κωσταμένας σημάδεψε το δοκάρι με σουτ. Στο 66΄ απόκρουση του Αρχοντάκη σε κεφαλιά του Μηλιάτη. Ένα λεπτό μετά κι άλλη απόκρουση του Αρχοντάκη σε τετ-α-τετ με τον Αντωνιάδη. Στο 71΄ σουτ του Τσιαφίτσα στο δοκάρι. Στο 82΄ σουτ ξανά από τον Τσιαφίτσα, αποκρούει ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Στις καθυστερήσεις μια ακόμη καλή επέμβαση του Αρχοντάκη σε τετ-α-τετ με τον Νικολόπουλο.


Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας (Θ. Βότσης): Κράτσιος, Τάσιος, Σιαραφέρας (60' Παπαδόπουλος), Μήνος, Λαδάς, Σαλβαρίνας, Μηλιάτης, Αντωνιάδης K. (90' Λουδοβάρης), Αποστολίδης (75' Ευαγγέλου), Αντωνιάδης Γ. (85' Νικολόπουλος), Χασάι.

Θρίαμβος Σερβιανών (Νίκος Γκούρας): Αρχοντάκης, Μπάλλας (70' Πάσχος), Πάκος, Μανιώτης, Δρόσος (85'Ριστάνης), Μούτσιος, Τσιαφίτσας, Κωσταμένας (61' Κομπίλας), Μπλέτσας, Ηλίας, Αλεξίου (76' Μελιγγιώτης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου