Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018

"Εξάσφαιρο" στην επανάληψη ο Βοτανικός, πέρασε από το Χαροκόπι!!! (Videos)




Στο γήπεδο Χαροκοπίου ο τοπικός Αετός υποδέχτηκε τον Ολυμπιακό Βοτανικού και γνώρισε βαριά ήττα με σκορ 1-6!

Οι ερυθρόλευκοι πήραν τα πάνω τους στο δεύτερο ημίχρονο, αφού το σκορ στο πρώτο 45λεπτο ήταν 1-0 υπέρ του Αετού, πετυχαίνοντας μίση ντουζίνα γκολ. Οι φιλοξενούμενοι έτσι έφτασαν τους 28 βαθμούς και ισοβαθμούν στην 4η θέση με το Δροσοχώρι, ενώ το Χαροκόπι παρέμεινε στους 23.

Τα τέσσερα από τα έξι γκολ του Βοτανικού τα πέτυχε ο Παλιάγκας, ο οποίος όμως θα έπρεπε να τιμωρηθεί μιας και έβρισε τα Θεία, αφού ακούστηκε μέχρι και στους φιλάθλους εκτός γηπέδου. Επίσης κι άλλοι παίκτες του Βοτανικού μιλούσαν υποτιμητικά και ειρωνικά προς τον επόπτη Λιόντο, όσον αφορά τις αποφάσεις του, χωρίς να τιμωρούνται. Η έναρξη της αναμέτρησης άργησε περίπου ένα δεκάλεπτο, μιας και άργησε ο βασικός τερματοφύλακας, λόγω εργασίας του. Από πλευράς ερυθρόλευκων τονίζουν πως είχαν την άδεια του διαιτητικού τρίο για αυτή την καθυστέρηση. Από πλευράς Χαροκοπίου, σε μια διένεξη του Κωνσταντή με τον Παλιάγκα, ο πρώτος εκφράστηκε απειλητικά εναντίον του δεύτερου και είδε τη κίτρινη κάρτα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και προηγήθηκαν στην πρώτη ουσιαστικά καλή φάση του αγώνα, που έγινε στο 14΄. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν σε μια αντεπίθεση με τον Κολοβό, αλλά γλίτωσαν το δεύτερο σε μια πολύ καλή ευκαιρία του Κούτλα. Στο 45΄ επίσης πολύ καλή ευκαιρία με τον Παλιάγκα, για τον Βοτανικό.

Στην επανάληψη ο Παλιάγκας έφερε μόνος «τούμπα» το ματς, αφού πέτυχε τέσσερα τέρματα μέσα σε 15 λεπτά. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν με κάποια σουτ, αλλά δεν κατάφεραν κάτι. Στα τελευταία λεπτά δέχτηκαν αλλά δυο τέρματα για το τελικό 1-6.



Το φιλμ του αγώνα :

Στο 14΄ κόρνερ του Πολύζου, πλασέ του Τσιλικη στη κίνηση γι το 1-0.



Στο 18΄ αντεπίθεση για το Βοτανικό, ο Κολοβός μπαίνει περιοχή και σουτάρει, πέφτει στη γωνία και βγάζει σε κόρνερ ο Θουλιώτης.



Στο 21΄ σουτ του Κωστάκη Δ. από τα όρια της περιοχής, λίγο άουτ.



Στο 27΄ κάθετη πάσα του Χριστοφορίδη, σουτ του Κούτλα από αριστερά, διώχνει σωτήρια σε κόρνερ ο Νικολάου.



Στο 45΄ φάουλ του Μούλια, κεφαλιά του Παλιάγκα, αποκρούει ο Θουλιώτης κι εν συνεχεία διώχνει η άμυνα του Χαροκοπίου.




Ημίχρονο

Στο 51΄ ατομική ενέργεια και σουτ του Παλιάγκα για το 1-1.

Στο 55΄ σουτ του Κολοβόυ, στο δοκάρι η μπάλα.

Στο 56΄κόρνερ του Παππά, κεφαλιά του Παλιάγκα και 1-2.

Στο 58΄ σουτ του Τάτση, αποκρούει ο Νικολάου.

Στο 62΄ σέντρα του Κολοβού, κεφαλιά του Παλιάγκα και 1-3.

Στο 65΄ διαγώνια πάσα του Στρατή στον Παλιάγκα, σουτ του δεύτερου για το 1-4.

Στο 71΄ ασίστ του Τάτση στον Κωστάκη Δ., σουτ του δεύτερου, διώχνει με τα πόδια ο Νικολάου.

Στο 82΄ ασίστο του Κολοβού, ψηλοκρεμαστό σουτ του Παππά και 1-5.

Στο 86΄ ασίστ του Χαμπίπη, πλασέ του Στράτη για το τελικό 1-6.


ΧΑΡΟΚΟΠΙ : Θουλιώτης, Τάτσης, Αντωνίου Θ., Κωνσταντής, Τσιλίκηςς, Χρισοτοφορίδης, Αντωνίου Β. (Τάτσης 57΄), Κωστάκης Δ., Πολύζος (Πεστάνη 76΄), Νούσης, Κούτλας (Κωστάκης Σ. 46΄)

ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ : Νικολάου, Καρράς – Χαρίτος, Μπαρέκος Β., Παλιάγκας, Στράτης, Καλούδης, Παππάς, Μούλιας, Κολοβός, Ζώτος, Μπαρέκος Ι. (Χαμπίμπης 74΄)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου