Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019

Πρωτοπόρος ο Αγροτικός Αστέρας στο φινάλε του 1ου γύρου, 0-2 μεσ’ τη Ζωοδόχο!!!




Στο γήπεδο Ζωοδόχου η τοπική ομάδα φιλοξένησε τον Αγροτικό Αστέρα Άνω Καλαμά και γνώρισε την ήττα με σκορ 0-2!

Η ομάδα από τον Παρακαλάμο κλείνει την 1ο γύρο στη κορυφή της Α΄ Ερασιτεχνικής με 35 βαθμούς και παίρνει τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα. Η Ζωοδόχος παρέμεινε στους 12 πόντους, μέσα στην τελευταία πεντάδα, ενώ θα συνεχίσει να παλεύει για τον στόχο της παραμονής.

Στο πρώτο ημίχρονο το ματς είχε καλό ρυθμό και φάσεις για τις δυο ομάδες. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο πρώτο τέταρτο με ωραίο γκολ του Ηλία και απειλούσαν κυρίως με πρωταγωνιστές τους Ορφανό και Παπαρούνα. Οι γηπεδούχοι απάντησαν με μια πολύ καλή ευκαιρία του Σιώτα στο 20ο λεπτό, αλλά 33΄ ήρθε το 0-2, μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή της Ζωοδόχου. Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου 45λεπτου.

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε, το ματς ήταν μέτριο έως κακό. Το μόνο που έχει να επιδείξει είναι ένα χαμένο πέναλτι από πλευράς Αγροτικού Αστέρα, με πρωταγωνιστή για τους γηπεδούχους τον γκολκίπερ Καρατζένη. Ως το σφύριγμα της λήξης δεν έγινε κάτι άλλο αξιόλογο και οι Παρακαλαμιώτες πήραν ένα ακόμη σημαντικό τρίποντο.




Οι καλύτερες φάσεις του αγώνα :

Στο 8΄ φάουλ του Ορφανού από αριστερά, προβολή του Παπαρούνα από κοντά, άουτ η μπάλα.

Στο 15΄ σουτ – βολίδα του Ηλία εκτός περιοχής, στην αριστερή γωνία της εστίας του Καρατζένη η μπάλα για το 0-1.

Στο 17΄ ο Ορφανός με ατομική ενέργεια από αριστερά, μπαίνει στην περιοχή, σουτάρει και διώχνει σε κόρνερ ο Καρατζένης.

Στο 18΄ σέντρα του Παπαρούνα από αριστερά, κεφαλιά του Ηλιόπουλου από κοντά, λίγο άουτ η μπάλα.

Στο 20΄ κόρνερ του Αναστασιάδη, ο Σιώτας στο δεύτερο δοκάρι παίρνει τη μπάλα, κάνει το σουτ, πάνω στη γραμμή σώζουν οι αμυντικοί του Αγροτικού Αστέρα.

Στο 33΄ σέντρα του Τσόκρη από αριστερά, διώχνει με γροθιές ο Καρατζένης, η μπάλα στον Ορφανό, που σουτάρει, διώχνει πάνω στη γραμμή αμυντικός της Ζωοδόχου, δεύτερο σουτ από τον Παπαρούνα και 0-2.

Στο 34΄ ατομική ενέργεια του Ορφανού από αριστερά, περνάει και τον Καρατζένη αλλά βγαίνει πολύ πλάγια αριστερά και το πλασέ του πάει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Ημίχρονο


Στο 63΄ ο Γρηγοριάδης πάει να κάνει τραγικό λάθος, όταν η μπάλα επιστρέφει σ’ αυτόν, αργεί να διώξει και ο Τσολάκος απλώνει το πόδι, γίνεται μια κόντρα, αλλά τελικά η μπάλα διώχνεται από την περιοχή των φιλοξενούμενων.

Στο 73΄ δίνεται πέναλτι υπέρ του Αγροτικού Αστέρα για χέρι του Βλάχου, μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Στο 74΄ ο Σπαλιάρας εκτελεί το πέναλτι, ο Καρατζένης πέφτει σωστά και αποκρούει, στη συνέχεια η μπάλα χτυπάει και δοκάρι, στην επαναφορά σουτ του Τσόκρη, δεύτερη επέμβαση από τον νεαρό γκολκίπερ της Ζωοδόχου.


Ζωοδόχος: Καρατζένης, Τσίντας (65΄ Ανδρέου), Τσίος, Βλάχος, Παππάς,Ντόντης, Γιόγιακας (89΄ Ζώης), Μιλάι, Σιώτας, Αναστασιάδης (46΄ Τσολάκος), Ρούσης

Αγροτικός Αστέρας: Γρηγοριάδης, Ηλίας (56΄ λτρ. Κυρίτσης), Τσόκρης, Πανίδης (32΄ λτρ. Φαρμάκης), Ζότα, Ταϊρης, Παππάς (71΄ Σπαλιάρας), Ηλιόπουλος, Καράβας, Ορφανός, Παπαρούνας (88΄ Κατσάμπας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου