Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019

"Πράσινη" κορυφή στον 1ο γύρο, 4-1 η Κοσμηρά το Ελληνικό!!!
Στο γήπεδο Κοσμηράς η τοπική ομάδα υποδέχτηκε το Ελληνικό και πήρε μια ευρεία νίκη με σκορ 4-1!

Οι γηπεδούχοι έκλεισαν έτσι τον 1ο γύρο στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του Β Ομίλου στην Β΄ Ερασιτεχνική με 40 βαθμούς, ενώ το Ελληνικό έμεινε στους 25.

Μόλις στο 4΄ ο Μποζέλλα ανατρέπει τον Κλιτσινάρη εντός περιοχής και δίνεται πέναλτι. Το εκτελεί ο Σούλτης και κάνει το 1-0. Στο 22΄ ατομική ενέργεια και σουτ του Νιτσιάκου για το 2-0. Στο 25΄ σουτ του Κλιτσινάρη, στο δοκάρι η μπάλα. Στο 31΄ ξανά σουτ του Κλιτσινάρη, βγάζει με δυσκολία σε κόρνερ ο Λάμπρης. Στο 43΄απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σούλτη στη κλειστή γωνία του Λάμπτη για το 3-0. Στο 45΄ πολύ ωραίο ψαλιδάκι από τον Νιτσιάκο για το 4-0.

Στο 54΄ διπλή ευκαιρία του Σάμαρη για το Ελληνικό, αποκρούει με τα πόδια ο Μπούγιας. Στο 75΄ σουτ του Ζάραγκα, στο δοκάρι η μπάλα. Στη συνέχεια χαμένο τετ-α-τετ του Γκόγκα. Στο 90΄ο Κουτσογιάννης αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα Μπούγια πέτυχε το τελικό 4-1.


Κοσμηρά: Μπούγιας, Τσούρης, Περώνης(46’ Νάκιας), Ζήσης, Σούλτης, Νούσης (46’ Βραζιτούλης), Γκόγκας, Γεωργίου, Νιτσιάκος, Κλιτσινάρης(46’ Τζούμας), Ζάραγκας

Ελληνικό: Λάμπρης, Μποζέλα, Γκατζιάνης, Λιόντος, Πατσιάδης, Μπεσόπουλος, Στεργίου Αλ, Τριανταφύλλου (70’ Τσιάβος), Σάμαρης, Κουτσογιάννης, Στεργίου Φ.( 70’ Πρόκος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου