Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

Τις ευκαιρίες η Καστρίτσα, τα γκολ και τη νίκη οι Χουλιαράδες, στο τελικό 2-1!!!



Στο Ενωσιακό γήπεδο οι Χουλιαράδες σε απογευματινό ματς υποδέχτηκαν τον Αγροτικό Καστρίτσας και πήραν τη νίκη με σκορ 2-1!

Οι γηπεδούχοι πέτυχαν μια νίκη με ανατροπή και έφτασαν πλέον στους 27 πόντους, καταλαμβάνοντας την 6η θέση στην βαθμολογία της Α΄ Ερασιτεχνικής. Οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν στους 20 κι έτσι έκλεισαν τον 1ο γύρο του πρωταθλήματος. Έχουν παράπονα όσον αφορά τη διαιτησία, για την αποβολή του Καραγιάννη και το πέναλτι, που ισοφαρίζουν οι γηπεδούχοι.

Στο 1ο ημίχρονο, αν και ως το 25΄ τα πράγματα ήταν ισορροπημένα, με ένα δοκάρι για την Καστρίτσα κι ένα καλό σουτ για τους Χουλιαράδες, στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι είχαν την υπεροχή. Έχασαν άλλες 1-2 καλές ευκαιρίες και στο 45΄ το δοκάρι τους είπε για δεύτερη φορά «όχι».

Στην επανάληψη η Καστριτσα μπήκε και πάλι πιο επιθετικά, έχοντας ανεπανάληπτη ευκαιρία με τον Μπισέλα και φάση διαρκείας με πρωταγωνιστές τους Πότση και Μπιστόλη. Οι Χουλιαράδες απαντάνε με τον Κακαράντζα και σωτήρα τον Γκοτζιά για τους κιτρινόμαυρους. Το γκολ έρχεται στο 58’ τελικά για την Καστρίτσα, από μια σέντρα και στην ουσία είναι αυτογκόλ. Στο 62΄ ο Καραγιάννης πατάει τον Γρίβα, που είναι πεσμένος κάτω, χωρίς να φαίνεται όμως πως έχει πρόθεση. Παρόλα αυτά αντικρίζει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβάλλεται. Τρία λεπτά μετά οι γηπεδούχοι κερδίζουν πέναλτι και ισοφαρίζουν. Ενώ στο 69΄ έρχεται η ανατροπή με γκολ του Γρίβα. Η Καστρίτσα προσπάθησε ως το τέλος να ισοφαρίσει, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Με 10 παίκτες τελείωσαν και οι Χουλιαράδες, αφού στο 86΄ο Τσακμάκης αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα.




Οι καλύτερες φάσεις του αγώνα :

Στο 9΄ απευθείας φάουλ του Πότση, αποκρούει ο Μαργώμενος και στη συνέχεια η μπάλα χτυπάει στο δοκάρι.

Στο 23΄ φάση διαρκείας γύρω από την περιοχή της Καστρίτσας, σουτ του Γρίβα εντός περιοχής, λίγο άουτ η μπάλα.

Στο 27΄ σέντρα του Μπιστιόλη από αριστερά, πάσα με το στήθος από τον Κατζιώτη, σουτ στη κίνηση του Γιάκου, πάνω από την εστία η μπάλα.

Στο 36΄ λάθος γύρισμα της άμυνας προς τον Μαργώμενο, ο Μπισέλας τρέχει να προλάβει, με τα πόδια βγαίνει ο γκολκίπερ των Χουλιαράδων, γίνεται κόντρα και η μπάλα διώχνεται από την περιοχή των γηπεδούχων.

Στο 45΄ φάουλ του Πότση από αριστερά, κεφαλιά του Κύρκου, στο οριζόντιο δοκάρι η μπάλα.

Ημίχρονο

Στο 49΄ ο Μπισέλας βγαίνει τετ-α-τετ με τον Μαργώμενο, αλλά το πλασέ του περνάει ελάχιστα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι.

Στο 50΄ σουτ του Πότση εκτός περιοχής, αποκρούει ο Μαργώμενος, δεύτερο σουτ του Μπιστιόλη από πλάγια δεξιά, ξανά σώζει ο Μαργώμενος, τρίτο σουτ του Πότση, λίγο δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι η μπάλα.

Το 55΄ φάουλ του Κρανά, κεφαλιά του Κακαράντζα από κοντά, φοβερή απόκρουση του Γκοτζιά που σώζει.

Στο 58΄κόρνερ του Μπιστιόλη, διώχνει προσωρινά η άμυνα των Χουλιαράδων, σέντρα του Μπιστιόλη από δεξιά, ο Γεράσης απλώνει το πόδι και στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 0-1.

Στο 65΄ ο Κύρκος ανατρέπει τον Λάμπρου και δίνεται πέναλτι. Δεν φαίνεται ξεκάθαρα και στο βίντεο, γιατί παρεμβάλλεται σώμα ποδοσφαιριστή, αλλά κατά πάσα πιθανότητα ο επιθετικός έχει προλάβει να "τσιμπήσει" τη μπάλα.



Στο 66΄ο Μιχάλης το εκτελεί εύστοχα για το 1-1.

Στο 69΄ λάθος από τους παίκτες της Καστρίτσας, κλέβει ο Λώλης, πασάρει παράλληλη από δεξιά, πλασέ του Γρίβα από κοντά και 2-1.

Στο 88΄ σέντρα του Πότση από αριστερά, κεφαλιά του Μπισέλα, λίγο άουτ η μπάλα.



ΧΟΥΛΙΑΡΑΔΕΣ : Μαργώμενος, Τσακμάκης, Κράνας, Τσουμάνης, Μιχάλης, Γεράσης, Κακαράντζας (Σκλιβανιτης 59΄λ.τρ.), Τραγουδάρας (Λώλης 52΄), Γούλας (Λάμπρου 46΄), Γρίβας, Πρέμος

ΚΑΣΤΡΙΤΣΑ : Γκοτζιάς, Τσιάκος, Ρίζος (Κούτρας 71΄), Καραγιάννης, Κρανάς, Γιάκος, Πότσης, Κύρκος, Μπισέλας, Κατζιώτης, Μπιστιόλης (Δοβανάς 83΄)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου