Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

"Γαλάζια" υπεροχή από ημίχρονο, Ατρόμητος – Νεοχωρόπουλο : 1-5!!!




Στο γήπεδο της Ε.Π.Σ.ΗΠ ο Ατρόμητος φιλοξένησε την ομάδα του Νεοχωρόπουλου και γνώρισε βαριά ήττα με σκορ 1-5!

Σε ένα ματς που θεωρούνταν από πολλούς ντέρμπι πριν την έναρξη, λόγω και της βαθμολογικής θέσης και των δυο ομάδων, οι «γαλάζιοι» επικράτησαν άνετα και είναι μόνο πρώτοι με 30 βαθμούς, έναντι 22 των «πράσινων» που είναι 3οι.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν πρώτοι το σκορ στο 12΄ όταν ο Κασίμης «κρέμασε» τον Πλιάτσικα για το 1-0. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Τέγος σεντράρει και ο Λώλας με κεφαλιά ισοφαρίζει σε 1-1. Στο 18΄ ωραία ασίστ του Κιτσου στον Γιαννάκη κι αυτός πλασάρει ιδανικά για το 1-2. Στο 35΄ ασίστ του Γιαννάκη, λόμπα του Κίτσου και 1-3. Στο 38΄ σουτ του Λώλα, αποκρούει ο Ιασωνίδης και σε κενή εστία ο Κίτσος κάνει το 1-4. Στο 41΄ ο Κίτσος μόνος του απέναντι στον Ιασωνίδη, πλασάρει εύστοχα για το τελικό 1-5.


Ατρόμητος: Ιασωνίδης (46’ Λέτσιος), Τσούλλα, Παπαδημητρίου, Παλατζίδης, Παππάς (25’ Καραδήμας), Κόκκαλης, Τόντσεφ, Κοσμάς (48’ Μπούκας), Κασίμης, Τάτσης, Ζωγάκης.

Νεοχωρόπουλο: Πλιάτσικας, Χάιδος Ε., Νικολάου, Γκίκας, Χάιδος Α., Μπαρούτας (86’ Χάμψας), Τέγος (46’ Αρλέτος), Γαράφας, Κίτσιος, Γιαννάκης (65’ Κουσουρής), Λώλας (80’ Μπόζιος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου