Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019

Μέσα σε δυο λεπτά το φέρε «τούμπα» η Ελεούσα, 2-3 μεσ’ το Πέραμα!!!





Στο γήπεδο Περάματος η τοπική Προοδευτική φιλοξένησε τη γειτονική Θύελλα Ελεούσας και γνώρισε την ήττα με σκορ 2-3!

Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι από το ματς και παρέμειναν στους 25 βαθμούς. Αντιθέτως οι κιτρινόμαυροι συνεχίζουν ακάθεκτοι στα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας με 32 βαθμούς, παρέα με τον Αγροτικό Αστέρα, που όμως παίζει αύριο. Πολλά γκολ στο παιχνίδι, δυο δοκάρια, ένα για κάθε ομάδα και αρκετά καλός ρυθμός.

Η Θύελλα κατάφερε και πήρε μια πολύ σημαντική νίκη, σε δύσκολη έδρα, ενώ έκανε και την ανατροπή αφού οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί προηγήθηκαν στο 31ο λεπτό. Επίσης ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων Γεωλδάσης Γ. κράτησε όρθια την ομάδα του, αφού πριν το γκολ του Περάματος, έκανε δυο πολύ καλές επεμβάσεις, μιας και οι γηπεδούχοι πάταγαν καλύτερα στο 1ο ημίχρονο. Λίγο πριν την ανάπαυλα, όμως, ήρθε η ισοφάριση σε 1-1.

Η Ελεούσα μπήκε με άλλο αέρα την επανάληψη και μέσα σε δυο λεπτά σκόραρε δυο φορές, φέρνοντας το ματς «τούμπα». Τζιάλλας και Βελτσίστας ήταν οι πρωταγωνιστές στις φάσεις των γκολ. Τίποτα όμως δεν είχε τελειώσει και το Πέραμα απάντησε με ένα πολύ ωραίο γκολ του Μάη 20 λεπτά πριν το φινάλε. Στα εναπομείναντα λεπτά δεν υπήρχαν πολλές αξιόλογες φάσεις, εκτός από ένα δοκάρι του Πέτσιου στο 90ο λεπτό.


Το φιλμ του αγώνα :

Στο 5΄ ατομική ενέργεια του Τσακανίκα Β. από δεξιά, μπαίνει περιοχή σουτάρει, αλλά στην εξωτερική πλευρά των διχτύων η μπάλα.

Στο 9΄ ωραίο σουτ του Βελτσίστα από το ύψος της περιοχής, δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι η μπάλα.

Στο 21΄ βαθιά μπαλιά του Καλέ στη πλάτη της αντίπαλης άμυνας, ο Νάκος βγαίνι τετ-α-τετ, αδύναμο σουτ, μπλοκάρει ο Βάσιος.

Στο 23΄ απευθείας κόρνερ του Τζάλλα, δοκάρι για το Πέραμα.

Στο 25΄ σέντρα του Τσακανίκα Β. από δεξιά, κοντινή κεφαλιά του Τάτση, ενστικτωδώς βγάζει σε κόρνερ ο Γεωλδάσης Γ..

Στο 27΄ φάση διαρκείας στα καρέ της Ελεούσας μετά από κόρνερ, σουτ του Τσακανίκα Ι. από κοντά, ξανά σε κόρνερ ο Γεωλδάσης Γ..

Στο 31΄ ασίστ του Τζάλλα, πλασέ του Τάτση εντός περιοχής, στη δεξιά γωνία της εστίας η μπάλα για το 1-0.

Στο 33΄ ασίστ του Βελτσίτσα από δεξιά, πλασέ του Τζιάλλα από κοντά, άουτ η μπάλα.

Στο 39΄ φάση διαρκείας στην περιοχή του Περάματος, δεν απομακρύνεται η μπάλα και ο Νάκος πλασάρει μέσα από την περιοχή για το 1-1.

Ημίχρονο

Στο 49΄ σέντρα του Πέτσιου από δεξιά, κεφαλιά του Βελτσίστα υπό πίεση, ο Λισγάρας προσπαθεί να διώξει αλλά με μια «στραβοκλωτσιά» αναγκάζει τον Βάσιο να πετάξει τη μπάλα κόρνερ, πριν σημειωθεί αυτογκόλ.

Στο 54΄ σέντρα του Πέτσιου από δεξιά, κατέβασμα και πλασάρισμα από τον Τζιάλλα στο δεύτερο δοκάρι για το 1-2.

Στο 55΄ σέντρα του Τζιάλλα από δεξιά, πλασέ στη κίνηση από τον Βελτσίστα για το 1-3.

Στο 69΄ ασίστ του Σταματόπουλου από δεξιά, σουτ με τη μια του Μαή από το ύψος της περιοχής και δεξιά, καρφώνεται στην απέναντι γωνία της εστίας του Γεωλδάση Γ. η μπάλα. Πολύ ωραίο γκολ και μείωση σε 2-3.

Στο 87΄ σέντρα σουτ του Τάτση από αριστερά, αποκρούει ο Γεωλδάσης Γ..

Στο 90΄ σουτ του Πέτσιου εκτός περιοχής, στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ η μπάλα.



ΠΕΡΑΜΑ : Βάσιος, Συμεωνίδης (Οικονόμου 61΄), Τσακανίκας Β., Στόλης, Λισγάρας, Διαμάντης, Μπαρούτας (Μάης 35΄), Τσακανίκας Ι., Σταματόπουλος (Ντόβας 70΄), Τάτσης Τζάλλας

ΕΛΕΟΥΣΑ : Γεωλδάσης Γ., Πέτσιος, Ποτσης Γ., Οικονόμου, Γεωλδάσης Π., Πότσης Θ., Τζιάλλας (Τζουρμανάς 77΄), Πεπόνης (Σοκορέλης 82΄), Βελτσίστας (Τσίκας 91΄), Νάκος, Καλές (Κωνσταντίνιης 67΄)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου