Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019

Παραμένει στα ψηλά η Κατσικά, 3-1 το Μέτσοβο!!!




Στο γήπεδο Κατσικάς η τοπική Θύελλα υποδέχτηκε το Μέτσοβο και πήρε τη νίκη με σκορ 3-1!

Οι «κόκκινοι» με αυτή τη νίκη παραμένουν στα ψηλά της βαθμολογίας με 31 βαθμούς σε απόσταση αναπνοής από τις πρώτες θέσεις. Οι «μπλε» από την άλλη παρέμειναν στους 21 πόντους και την 9η θέση.

Στο 10ο λεπτό καταλογίζεται πέναλτι υπέρ της Κατσικάς για ανατροπή του Γούλα από τον Μπλέτσο. Το εκτελεί ο Βλάχος, αλλά ο Αγγέλης αποκρούει. Πέντε λεπτά μετά όμως, ωραίος συνδυασμός των Βαρτζιώτη, Γιαννάκη και Αντωνίου, με τον τελευταίο να πλασάρει εύστοχα για το 1-0. Στο 18΄ σέντρα του Μηλίτση, κεφαλιά – πάσα του Γιαννάκη, δεύτερη κεφαλιά του Παπαβασιλείου για το 2-0. Στο 26΄ χαμένη ευκαιρία με τον Αντωνίου και στο 44΄με τον Βαρτζιώτη από πολύ κοντά.

Στο 64΄ φάουλ του Παλαιοπάνου, κεφαλιά του Γοδέβενου η μπάλα φτάνει στον Μπαλιούσκα που μειώνει σε 2-1. Στο 66΄ πολύ ωραίο σουτ του Παλαιοπάνου, στο δοκάρι η μπάλα. Στο 70΄ ο Νικολάου αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, με 10 συνεχίζει η Κατσικά. Στο 74΄ ο Μπελεβέτης είχε δοκάρι σε σουτ και πέντε λεπτά μετά ο Γιαννάκης έχασε καλή ευκαιρία σε φάση τετ-α-τετ. Στο 83΄ ασίστ του Γιαννάκη, κεφαλιά του Αντωνίου, η μπάλα φτάνει στον Μπελεβέτη, που πλασάρει για το τελικό 3-1.


Κατσικά: Τσακτσίρας, Νικολαόυ, Μηλίτσης, Βαρτζιώτης, Λισγάρας (46΄ Μπελεβέτης), Παπαβασιλείου, Γούλας, Αντωνίου, Γιαννάκης, Βλάχος (68΄ Μάντζιος), Τάτσης

Μέτσοβο: Αγγελής, Μπαλιούσκας, Γεωργίου, Κέντρος, Πατσιάς, Γκουντέβενος, Μπλέτσος (46΄ Ζουβγιάς), Τσουλιάης Κ.  (89΄ Παπάζης), Γουδέβενος, Παλαιοπάνος, Τσουλιάης Θ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου