Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019

Ασταμάτητη η Α.Ε.Μ., πέρασε με 2-3 κι απ’ τη Κόνιτσα!!!




Στο Δημοτικό Στάδιο Κόνιτσας η τοπική Πίνδος φιλοξένησε την Α.Ε. Μικρασιατών και γνώρισε την ήττα με σκορ 2-3!

Δεύτερη ήττα για τους γηπεδούχους στην έδρα τους φέτος, που αυτοκτόνησαν, καθώς προηγήθηκαν δυο φορές στο σκορ. Η Α.Ε.Μ. από την άλλη δείχνει ασταμάτητη και πέρασε με νίκη και από την ακριτική κωμόπολη, φιγουράροντας στην 5η θέση της βαθμολογίας στην Α΄ Ερασιτεχνική με 31 πόντους.

Μόλις στο 4΄ ο Κίτσος κερδίζει πέναλτι, από μαρκάρισμα του Νάκου. Το εκτελεί ο ίδιος και σκοράρει για το 1-0. Στο 9΄ λάθος των γηπεδούχων, κλέβει ο Ναυρόζογλου Γ., πασάρει στον Κοτσώνη κι αυτός σε φάση τετ-α-τετ εν αστοχεί για το 1-1. Δεν πέρασαν δυο λεπτά και ο Κίτσος με πανέμορφο ψαλιδάκι, μετά από φάουλ, νικάει τον Νάκο για το 2-1.  Στο 30΄ σουτ του Ναυρόζογλου Γ., βγάζει ε δυσκολία σε κόρνερ ο Χατζηρούμπης. Στο 37΄σουτ του Κίτσου, αποκρούει ο ΝάκοςΣτο 43΄ ο Δάσκαλος εκτελεί κόρνερ και ο Μπαλαντάνης Κ. με κεφαλιά ισοφαρίζει σε 2-2.

Στην επανάληψη μια προβολή του Γαλανού για την Κόνιτσα δεν είχε ευτυχή κατάληξη. Στο 54΄ ένα καλό σουτ του Σουκουλάνη δεν βρήκε στόχο, όπως κι ένα φάουλ του στο 65΄, που έβγαλε σε κόρνερ ο Χατζηρούμπης. Στο 89΄ όμως ήταν πιο εύστοχος και πάλι σε απευθείας εκτέλεση φάουλ και έτσι διαμόρφωσε το τελικό 2-3.


Κόνιτσα: Χατζηρούμπής, Ράγγας, Ρούστα, Σπανός Χ.,  Σπανός Α.,  Μήτσος,  Κίτσος, Χαλούλος (76΄ Βλάχος Χ.), Πούλιος (83΄ Διαμάντης), Δημόπουλος. Γαλανός

Α.Ε.Μ.: Νάκος, Λάγκας, Μπαλαντάνης Ν.,  Μπαλαντάνης Κ.  (83΄ Τσιέπας, Δρόσος, Ναυρόζογλου, Κοτσώνης (81΄ Παπαγιάννης), Ναβρούζογλου (49΄ Σιουκουλάνη), Ναυρόζογλου Γ.,  Ναυρόζογλου Ι.,  Δάσκαλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου