Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019

Ευκαιρία αντεπίθεσης……




Επιτέλους μια νίκη που δίνει το ερέθισμα για κάτι καλό από τον Π.Α.Σ. Γιάννινα στη συνέχεια και η ευκαιρία αντεπίθεσης από τους κυανόλευκους για να σωθεί η χρονιά. Μια χρονιά που αλλιώς ξεκίνησε βάση σχεδιασμού και αλλιώς βγήκε.

Νίκη ήρθε και με τον Απόλλων Σμύρνης, αλλά με μισό μηδέν και μια εμφάνιση….. μια από τα ίδια. Με τον Παναθηναϊκό τα πράγματα ήταν διαφορετικά, γι’ αυτό διακρίνεται μια τάση για αλλαγή κλίματος. Πιο πολύ πάθος από τους ποδοσφαιριστές του Π.Α.Σ., νίκη επί ενός παραδοσιακά «κακού δαίμονα» της ομάδας και κεφαλιά «οβίδα» του Κλάους, που επιτέλους πήρε ένα ματς πάνω του. Όποτε μετά από αυτό το σημαντικό «τρίποντο» ας ξεκινήσει μια αντεπίθεση διαρκείας, γιατί μπορεί και πρέπει να γίνει από την Γιαννιώτικη ομάδα.

Βέβαια οι αδυναμίες δεν έλειψαν στα μετόπισθεν και σε αυτό το ματς, εκεί που από ότι φαίνεται πονάει, τελικά, πολύ ο Π.Α.Σ.. Ο «φύλακας» Βελλίδης δήλωση παρών στις δύσκολες φάσεις, ενώ φέτος πραγματοποιεί γενικά πολύ καλές εμφανίσεις, συγκριτικά με άλλε χρονιές. Την Γιαννιώτικη ομάδα βοήθησαν σίγουρα και οι τραυματισμοί των πράσινων, αλλά αυτό δεν θα έδινε από μόνο του τη νίκη. Έπρεπε η ευκαιρία να «αρπαχτεί από τα μαλλιά» και ευτυχώς αυτό έγινε.

Νίκη ανάσα βαθμολογικά, αλλά και ψυχολογίας, λόγω των όσων αναφέραμε παραπάνω. Ας είναι η αφετηρία για μια πορεία πολύ διαφορετική από ότι είδαμε μέχρι τώρα για τους κυανόλευκους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου