Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019

Π.Α.Ο. Πεντέλης : "Ζητάμε να μην ισχύσει η τιμωρία του Κώστα Πλιάτσικα για το μεταξύ μας ματς"!!!




Κίνηση fair play από την ομάδα της Πεντέλης με την πρακάτω ανακοίνωση :



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!!!

Ποδόσφαιρο το δημοφιλέστερο ομαδικό άθλημα που συναρπάζει και γοητεύει όλους εμάς τους ποδοσφαιρόφιλους σε όλες τις γωνίες της γης, είναι ο επίγειος παράδεισος μας το σημαντικότερο δεύτερο πράγμα στην ζωή μας, η απελευθέρωση από την καθημερινότητα και αυτό επιτυγχάνεται σε καθημερινή βάση, είτε παρακολουθώντας από την τηλεόραση-ραδιόφωνο, είτε από την κερκίδες ως φίλαθλοι και οπαδοί , είτε παίζοντας σε τοπικά ερασιτεχνικά πρωταθλήματα. Η αλήθεια είναι αυτή , όλα κινούνται γύρω από το ποδόσφαιρο, είναι η μάσκα οξυγόνου μας!

Ο λόγος που μας έκανε να γράψουμε αυτή την ανακοίνωση ,είναι το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, το βλέπουμε, το ζούμε καθημερινά στην ζωή μας και δεν πρέπει να ξεχνάμε τους “ήρωες” παράγοντες που σπαταλούν χρόνο και χρήμα από το υστέρημα τους.

Ένας από αυτούς είναι και ο Κωνσταντίνος Πλιάτσικας, πρόεδρος και ποδοσφαιριστής της ομάδας Α. Ο. Νεοχωροπούλου
Με αφορμή λοιπόν το Κυριακάτικο παιχνίδι - γιορτή μεταξύ της ομάδας μας και του Α. Ο. Νεοχωροπούλου δύο ομάδες που αποδεικνύουν εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων ότι δεν ανήκουν στην Γ΄ Ερασιτεχνική κατηγορία, επιθυμούμε και παρακαλούμε τα αρμόδια όργανα της Ε.Π.Σ.ΗΠ. να μην ισχύσει η τιμωρία του για το μεταξύ μας ματς λόγω αποβολής στον προηγούμενο αγώνα και να ισχύσει από την επόμενη αγωνιστική ώστε να μπορέσει να αγωνιστεί κανονικά στο παιχνίδι γιορτή για όλους μας.

Με εκτίμηση το Δ.Σ του Π.Α.Ο. Πεντέλης 1966

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου