Σάββατο 16 Μαρτίου 2019

Ήταν όντως ματς για 0-0, Πηγές Λούρου – Τιτάν Λογγάδων!!!





Στο συνθετικό γήπεδο Μουσιωτίτσα ο Π.Α.Σ. Πηγών Λούρου υποδέχτηκε τον Τίτανα Λογγάδων και το ματς έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα!

Οι δυο ομάδες έχουν σαν στόχο την παραμονή στην κατηγορία, αφού οι μεν Λογγάδες είναι στη ζώνη του υποβιβασμού με 17 βαθμούς και οι Πηγές Λούρου ακρίβως από πάνω με 21 πόντους. Λόγω και της σκοπιμότητας της αναμέτρησης το παιχνίδι δεν είχε πολλές ευκαιρίες και φάνηκε πως οι δυο ομάδες “φυλάγαν”  πιο πολύ τα μετόπισθεν.



Στο πρώτο ημίχρονο η πιο καλή στιγμή άνηκε στους γηπεδούχους, όταν ο Παπαιώαννου δεν μπόρεσε από κοντά να σκοράρει, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν νωρίς ένα καλό σουτ. Κατά τα άλλα το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, όπως είπαμε με μεγαλύτερη έμφαση και από τις δυο ομάδες στην άμυνα και στο παιχνίδι κέντρου.

Στην επανάληψη οι Λογγάδες ήταν αυτοί που μπήκαν πιο επιθετικά, με πρωταγωνιστή κυρίως τον Τσίλη και εν συνέχεια τον Μήτση, να επιχειρούν κάποια καλά σουτ. Από τον 56΄ έως το 80΄ στο ματς δεν είχε σημειωθεί κάποια ευκαιρία, αλλά στο φινάλε οι γηπεδούχοι με τους Παπαιώαννου και Παπανικολάου, προσπαθούν να απειλήσουν, χωρίς αποτέλεσμα. Το ίδιο ισχύει και για τους φιλοξενούμενους και τον Παζαρτζή, που χάνει στις καθυστερήσεις την τελευταία καλή ευκαιρία του αγώνα.





Οι καλύτερες φάσεις του αγώνα :


Στο 4΄ μακρινό σουτ του Μπενέκου, λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι του Τσόλα η μπάλα.

Στο 34΄ δυνατό σουτ του Παζαρτζή εκτός περιοχής, μπλοκάρει με δεύτερη προσπάθεια ο Τσόλας.

Στο 39΄ παράλληλη μπαλιά του Μαντέλη από αριστερά, η μπάλα περνάει από όλους και ο Παπαιώαννου πάνω στη γραμμή εν προλαβαίνει να τη σπρώξει στα δίχτυα.

Στο 45΄ ατομική ενέργεια και διαγώνιο σουτ του Κωνσταντάκη από αριστερά μέσα στην περιοχή, μπλοκάρει στη γωνία του ο Περιστέρης.

Ημίχρονο


Στο 47΄ σουτ του Τσίλη εκτός περιοχής, λίγο πάνω από την αντίπαλη εστία η μπάλα.

Στο 56΄ φάση διαρκείας στην περιοχή των γηπεδούχων, σουτ του Μήτση από το ύψος της περιοχής, πάνω από την εστία η μπάλα.

Στο 80΄ συρτό σουτ του Τσιλη, μετά από εκτέλεση πλαγίου, από το ύψος της περιοχής, λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Τσόλα η μπάλα.

Στο 82΄ ασίστ του Παππά από δεξιά στον Μαντέλη, αυτός πασάρει στον Παπαιώαννου, ο τελευταίος σουτάρει μέσα από την περιοχή, η μπάλα με πορεία προς την εστία, χτυπάει στο σώμα του Κοτούπα και καταλήγει κόρνερ.

Στο 84΄ ωραίο σουτ του Παπανικολάου εκτός περιοχής, λίγο πάνω από την εστία η μπάλα.

Στο 91΄ συρτό σουτ του Παζαρτζή από το ύψος της περιοχής, λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι η μπάλα.


ΠΗΓΕΣ ΛΟΥΡΟΥ : Τσόλας, Ζάβαλης, Μπίντος, Δόσης, Μπονόβας, Παπανικολάου, Παππάς, Μαντέλης, Παπαιώαννου,Κωνσταντάκης, Καραμπίνας

ΛΟΓΓΑΔΕΣ : Περιστέρης, Κοτούπας, Πατσαβούρας, Γκόλιας, Γκούζος, Τσίλης, Μήτσης (Δραγάτης Γ. 90΄), Μπενέκος, Παζαρτζής, Κολιούσης (Ζηλιασκόπουλος 92΄), Δραγάτης Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου