Σάββατο 16 Μαρτίου 2019

Το "καθάρισε" νωρίς η Κρύα, 3-0 το Ροδοτόπι!!!




Στο γήπεδο Κρύας η τοπική ομάδα υποδέχτηκε την Πασσαρώνα Ροδοτοπίου και επικράτησε με σκορ 3-0!

Το ματς ήταν σημαντικό και μιας και οι δυο ομάδες βρίσκονται στην πρώτη τετράδα του Α Ομίλου της Β΄ Ερασιτεχνικής, αλλά το Ροδοτόπι που ηττήθηκε και έμεινε στους 40 βαθμούς, θα έχει στραμμένο και το βλέμμα στο αυριανό ματς Πωγωνάτος – Αμπελόκηποι. Από την άλλη οι γηπεδούχοι έφτασαν τους 46 πόντους και παραμένουν σε απόσταση αναπνοής από το 2ο Σταυράκι.

Στο 19΄ο Μάντζαρης με ατομική ενέργεια πέρασε και τον τερματοφύλακα Παπαιωάννου, πλασάροντας για το 1-0. Δυο λεπτά μετά κόρνερ του Λεοντίου, κεφαλιά του Κατράνα και 2-0. Στο 32΄ ο Λούζης κέρδισε τις κόντρες και με προβολή έστειλε τη μπάλα λίγο πάνω από την αντίπαλη εστία.

Στο 47΄ και στο 58΄ οι φιλοξενούμενοι είχαν καλές ευκαιρίες με τον Αβντιλάι για να μειώσουν. Στο 60΄ ωραία ασίστ του Κατσαρού από αριστερά προς τον Λεοντίου, ο τελευταίος με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 3-0. Οι γηπεδούχοι απείλησαν ξανά με τον Μάντζαρη στο 76΄ και στο 81΄, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.


Κρύα: Κετόγλου, Μπαμπούλιας Α. (61΄ Πανταζής), Γιώτης (73΄ Σίμος), Παργίνος, Λάδιας, Τζώρτζης, Μπαμπούλιας Η., Κατράνας, Κατσαρός (67΄ Δούβλοης), Μάντζαρης, Λεοντίου (67΄ Κακογλέπης)

Ροδοτόπι: Παπαϊωαννου, Αργύρης (56΄ Φεϊζουλά), Νούσιας, Ρόγκας, Κοσμάς Β. (41΄ λτρ. Ταμπούρας), Βάσιος, Αργύρης (64΄ Παπϊωαννου), Λούζης, Τσιλοτάι, Κοσμάς Π., Τσελέφης (46΄ Αβντιλάι)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου