Σάββατο 16 Μαρτίου 2019

Ένα αυτογκόλ στο φινάλε έδωσε το "τρίποντο" στον Αγροτικό Αστέρα!!!




Στο γήπεδο Περάματος η τοπική Προοδευτική υποδέχτηκε τον Αγροτικό Αστέρα Άνω Καλαμά και ηττήθηκε με σκορ 0-1!

Μια ήττα που προήλθε από αυτογκόλ και μάλιστα φινάλε της αναμέτρησης. Η ομάδα του Παρακάλαμου έφτασε έτσι τους 49 βαθμούς, κρατώντας τη διαφορά στο -6 από την κορυφή, όπου βρίσκεται η Ανατολή με 55 πόντους. Το Πέραμα παραμένει στην 8η θέση με 33 βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι στο 14ο λεπτό, με τον Φαρμάκη να εκτελεί, αλλά τον Οικονόμου να αποκρούει. Στο 27΄ καλό σουτ του Ζήση άουτ και στο 38΄ φάουλ του Τζάλλα, διώχνει ο Γρηγοριάδης σε κόρνερ. Στο 41΄ αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Παπαρούνας και οι φιλοξενούμενοι συνεχίζουν με 10 παίκτες.

Στο 55΄ ο Φώτης προσπαθεί να «κρεμάσει» τον Γρηγοριάδη, αλλά η άμυνα των φιλοξενούμενων σώζει. Στο 90΄ ο Γκόνης σεντράρει από δεξιά και ο Ντόβας στην προσπάθεια του να διώξει στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το τελικό 0-1.


ΠΕΡΑΜΑ : Οικονόμου, Τσακανίκας, Συμεωνίδης, Λισγάρας, Ζήσης, Μανούρης, Τάτσης, Τάσσης (Ντόβας 88΄), Φώτης (Οικονόμου 77΄), Τζάλλας

ΑΓΡ. ΑΣΤΕΡΑΣ : Γρηγοριάδης, Ηλίας, Τσόκρης, Ταίρης, Τάσσος, Καράβας (Σπαλιάρας 82΄), Φαρμάκης, Πασχάλης (Γκόνης 70΄), Κυρίτσης (Παππάς 64΄), Ορφανός, Παπαρούνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου