Σάββατο 16 Μαρτίου 2019

"Πεντάστερη" Ανατολή, επικράτησε της Α.Ε.Μ.!!!




Στο πλαστικό γήπεδο Ανατολής η τοπική ομάδα υποδέχτηκε την Α.Ε. Μικρασιατών και την φιλοδώρησε με 5 τέρματα!

Οι «Πόντιοι» παραμένουν στην κορυφή της Α΄ Ερασιτεχνικής με 55 βαθμούς, ενώ οι Μικρασιάτες υποχώρησαν στην 5η θέση με 39 πόντους.

Μόλις στο 8ο λεπτό ωραία ασίστ του Δήμου από αριστερά και ο Σκανδάλης από κοντά πλασάρει για το 1-0. Στο 18΄ σέντρα του Δήμου από αριστερά, κεφαλιά του Τζίμα και 2-0. Στο 22΄ ο Δήμος σεντράρει, σουτ του Σκανδάλη, αποκρούει ο Νάκος και στην επαναφορά ο Θανάσης από κοντά κάνει το 3-0. Στο 34΄ καλό σουτ του Θανάση, αποκρούει δύσκολα ο Νάκος.

Στο 57΄ ψηλοκρεμαστό στου του Γκούμα, στο δοκάρι η μπάλα. Στο 58΄ πάσα του Σιουκουλάνη στον Παπαγιάννη, ο δεύτερος από κοντά δεν μπορεί να σκοράρει. Στο 59΄ σουτ του Σκανδάλη, με τα πόδια διώχνει ο Νάκος. Στο 60΄ σουτ του Σκανδάλη εντός περιοχής για το 4-0. Στο 65΄ σέντρα του Δάσκαλου, κεφαλιά του Παπαγιάννη, ωραία απόκρουση του Διαμάντη. Στο 68΄ δυνατό σουτ του Θανάση, στο οριζόντιο δοκάρι η μπάλα. Στο 75΄ σουτ του Θανάση, βγάζει σε κόρνερ ο Νάκος. Στο 78΄ σέντρα του Θανάση, σουτ του Σκανδάλη για το 5-0. Στο 79΄ σουτ του Νεφρού, με το ένα πόδι αποκρούει ο Νάκος. Στο 82΄ σουτ του Φωλίνα, μια ακόμη απόκρουση του Νάκου.


Α.Ο. Ανατολής (Ζώης): Διαμάντης, Δήμος (72' Νεφρός), Φίλιος, Μπίζιος, Τζίμας, Κολιός, Σκανδάλης, Εμβραίζογλου (41' Γκούμας), Θανάσης, Κλιτσινάρης (64' Κατσίφας), Φωλίνας (64'Χριστακόπουλος)

Α.Ε. Μικρασιατών (Θρασκιάς): Νάκος, Λιάγκας (74' Νάκος), Σιουκουλάνι, Ναυρόζογλου Α.(46' Ναυρόζογλου Γ.), Δρόσος, Ανανιάδης, Κοτσώνης, Τσιέπας (56' Μπαλαντάνης Κ.), Παπαγιάννης, Δάσκαλος (70' Μπαλαντάνης) Ναβρούζογλου Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου