Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

Νίκη με άγχος το Μπιζάνι, 0-1 την Α.Ε. Γιάννενα!!!




Στο γήπεδο Στάθης Τσανακτσής η Α.Ε. Γιάννενα φιλοξένησε σαν γηπεδούχος τον Πύρρο Μπιζανίου και ηττήθηκε με σκορ 0-1!

Οι φιλοξενούμενοι πήραν μια αγχωτική νίκη, λίγο πριν το μεγάλο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με την Ηλιόκαλη, καθώς δεν έδειξαν το καλό τους αγωνιστικό πρόσωπο. Προηγήθηκαν νωρίς, αλλά στη συνέχεια και κυρίως στην επανάληψη ήταν σχεδόν ακίνδυνοι, σε αντίθεση με τους «οράνιε» που προσπάθησαν αρκετά.



Μόλις στο 7ο λεπτό σκαφτή μπαλιά του Τύμπα στον Σκούφη, αυτός σε φάση τετ-α-τετ πλασάρει τον Δερβένη για το 0-1. Στη συνέχεια ο Γεωργάκης Π. έχει κοντινή κεφαλιά, μετά από κόρνερ, άλλα η μπάλα καταλήγει άουτ και ο Σκούφης ψηλοκρεμαστό σουτ μέσα από την περιοχή, με τη μπάλα να περνάει λίγο πάνω από την εστία. Στο 20΄ δυνατό σουτ του Σκούφη εκτός περιοχής, με τις γροθιές αποκρούει ο Δερβένης. Στο 25΄ ανεπανάληπτη ευκαιρία για την Α.Ε. Γιάννενα, όταν μετά από πλάγιο άουτ ο Σούλα από πολύ κοντά πλασάρει, αλλά ο Κολιός με τα πόδια βγάζει σε κόρνερ. Πριν την ανάπαυλα ένα διαγώνιο σουτ του Κουρή από αριστερά, αποκρούει ο Κολιός.

Στην επανάληψη δεν υπήρχαν πολλές ευκαιρίες, αλλά οι «οράνιε» ήραν η ομάδα που πάταγε καλύτερα στο γήπεδο. Στο 67΄ σέντρα του Δερβέντζα από αριστερά, κεφαλιά του Κουρή από κοντά, με διπλή προσπάθεια μπλοκάρει ο Κολιός. Στο 81΄ σουτ του Ισμαίλι εκτός περιοχής, πέφτει στη γωνία και αποκρούει ο Κολιός, στην επαναφορά ο Κουρής από κοντά δεν μπορεί να σκοράρει.


Α.Ε. ΓΙΑΝΝΕΝΑ : Δερβένης, Θεμελής, Σούλα, Μπειντολάι, Μουλιώτης, Πλάκα, Τσόδουλος, Ισμαίλι, Κουρής, Δερβέντζας, Ρούκο

ΜΠΙΖΑΝΙ : Κολιός, Παππάς Θ., Γεωργάκης Π. (Κωστής Ν. 46΄), Γεωργάκης Φ., Στεφάνου, Βράκας, Γκόγκος (Παππάς Β. 62΄), Κωστής Α., Ντέλλας, Σκούφης, Τύμπας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου