Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

"Διπλό" οι Χουλιαράδες, 0-1 μέσα στην Ελεούσα!!!




Στο γήπεδο Θεόδωρος Λώλης η Θύελλα Ελεούσας υποδέχτηκε την ομάδα των Χουλιαράδων και ηττήθηκε με σκορ 0-1!

Οι φιλοξενούμενοι με αυτό το «τρίποντο» έφτασαν τους 45 βαθμούς και είναι στην 6η θέση, ενώ οι κιτρινόμαυροι παρέμειναν στους 47 και συγκατοικούν πλέον στην 3η θέση με Κατσικά και Κράψη.

Μόλις στο 6΄από τα όρια της περιοχής ο Κακαράντζας σουτάρει και σκοράρει για το 0-1, δοκάρι και δίχτυα η μπάλα. Στο 21΄ασυνεννοησία Πέτσιου με Γεωλδάση Γ. και παραλίγο, αλλά αυτογκόλ. Στο 26΄ ωραίο σουτ του Κακαράντζα από το ύψος της περιοχής, λίγο άουτ η μπάλα.

Στο 61΄ τετ-α-τετ του Βελτσίστα (της Ελεούσας), αποκρούει ο Βελτσίστας των Χουλιαράδων. Στο 71΄ τετ-α-τετ του Λάμπρου υπό την πίεση του Γεωλδάση Π., άουτ η μπάλα. Στο 80΄ λάθος του Οικονόμου, κλέβει ο Κακαράντζας, βγαίνει ο Γεωλδάσης Γ. από την εστία του, τον περνάει και πλασάρει ο Κακαάντζας, αλλά η μπάλα περνάει άουτ. Στο 94΄ σουτ του Μιχάλη από μακριά και η μπάλα λίγο έξω.


ΕΛΕΟΥΣΑ : Γεωλδάσης Γ., Πέτσιος (Αγγέλης 75΄), Πότσης Γ. (Τζουρμανάς 55΄), Οικονόμου, Γεωλδάσης Π., Πότσης Θ., Τσίκας, Μιχαήλ (Σοκορέλης 84΄), Βελτσίστας, Πεπόνης

ΧΟΥΛΙΑΡΑΔΕΣ : Βελτσίστας, Τσακμάκης (Λώλης 94΄), Κρανάς, Τσουμάνης, Μιχάλης, Γκόλιας, Κακαράντζας, Γεράσης, Λάμπρου, Γρίβας (Τσάμος 78΄), Πρέμος (Τραγουδάρας 65΄)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου