Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

Νίκη μετά από καιρό η Ζωοδόχος, 3-0 τα Πράμαντα!!!




Στο γήπεδο Ζωοδόχου η τοπική ομάδα υποδέχτηκε την Α.Ε. Πραμάντων και πήρε τη νίκη με σκορ 3-0!

Οι γηπεδούχοι έφτασαν τους 18 βαθμούς και κυνηγάνε μέχρι τέλους την είσοδο τους στα play off. Η Πράμαντα παρέμεινε στους 8 πόντους, την προτελευταία θέση της βαθμολογίας στην Α΄ Ερασιτεχνική.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και απείλησαν με τον Γιόγιακα στο 7΄και στο 18΄. Στο 23΄ έχασε ευκαιρία ο Σιώτας και στο 31΄ο Τσολάκος. Στο 11΄ όμως ο Τσολάκος με σουτ σημάδεψε το δοκάρι. Στο 44΄ καλή ευκαιρία για την Πράμαντα, αλλά ο Λιανός δεν μπόρεσε από κοντά, έπειτα από σέντρα, να σκοράρει.

Στο 67΄ ο Τσίντας έκανε την παράλληλη πάσα από δεξιά και ο Τσολάκος πλάσαρε για το 1-0. Στο 77΄ αποβολή για τον τερματοφύλακα Μίσσα των Πραμάντων, γιατί έπιασε τη μπάλα εκτός περιοχής. Στη θέση του κάτω από την εστία πήρε ο Λιανός. Στο 83΄ κάθετη πάσα του Τσολάκου και ο Σιώτας πλασάρει εύστοχα για το 2-0. Στο 88΄ σουτ του Ανδρέου στο δοκάρι η μπάλα. Στις καθυστερήσεις ο Τσίος ανατρέπεται εντός περιοχής, το πέναλτι εκτελεί εύστοχα ο Καμπέρης για το τελικό 3-0.


Ζωοδόχος: Καρατζένης, Τσίντας, Τσίος, Καρβούνης, Δημητρίου, Ρούσσης, Γιόγιακας (81΄ Ανδρέου), Αναστασιάδης, Σιώτας, Ντόντης (90΄ Ζώης), Τσολάκος (85΄ Καμπέρης)

Πράμαντα: Μισσάς, Μάραγκος, Σταυρου, Χήρας, Ζάννης, Ντόβας (76΄ Στεργίου), Καραφλιάς (63΄ Χαρατσης), Μασούρας, Ορφανός, Λιόντος, Λιανός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου