Σάββατο 23 Μαρτίου 2019

Έφυγε με το "διπλό" από το λεκανοπέδιο ο Αγροτικός Αστέρας, 0-2 τους Χουλιαράδες!!!





Στο Ενωσιακό γήπεδο οι Χουλιαράδες φιλοξένησαν τον Αγροτικό Αστέρα Άνω Καλαμά και ηττήθηκαν με σκορ 0-2!

Οι φιλοξενούμενοι πήραν τη νίκη και συνεχίζουν στη 2η θέση με 52 βαθμούς, 3 πίσω από την Ανατολή, που όμως έχει ένα ματς λιγότερο. Οι Χουλιαράδες παρέμειναν στους 42 και την 4η θέση.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν σε πολύ καλή μέρα τον τερματοφύλακα τους, Γρηγοριάδη, που έσωσε την εστία σε αρκετές καλές στιγμές των Χουλιαράδων, αλλά είχαν με το μέρος τους και την δυστοκία σε κάποιες φάσεις των γηπεδούχων. Από την άλλη ο Αγροτικός Αστέρας δεν χρειάστηκε πολλές ευκαιρίες για να πετύχει αυτό που ήθελε, βάζοντας δυο τέρματα και φεύγοντας με το «διπλό» από το λεκανοπέδιο.



Οι καλύτερες φάσεις:

Στο 13΄ ατομική ενέργεια και ασίστ του Κρανά από αριστερά, σουτ του Κακαράντζα από το ύψος του πέναλτι, πάνω από την εστία η μπάλα.

Στο 24΄ παράλληλη μπαλιά του Τσόκρη από αριστερά, τακουνάκι του Πασχάλη, στο δεύτερο δοκάρι ο Παππάς πλασάρει για το 0-1.

Στο 27΄ ασίστ του Γκόλια, κατέβασμα και σουτ του Κακαράντζα ανάμεσα από αμυντικούς των φιλοξενούμενων, αποκρούει ο Γρηγοριάδης.

Στο 29΄ κακή έξοδος του Γκορτζή, πάίρνει τη μπάλα και σουτάρει ο Παππάς, πάνω στη γραμμή σώζει αμυντικός των Χουλιαράδων.

Στο 34΄ σουτ του Ηλιόπουλου εκτός περιοχής, λίγο άουτ η μπάλα.

Στο 40΄ σέντρα του Τσακμάκη από δεξιά, σουτ του Κακαράντζα, με διπλή προσπάθεια μπλοκάρει ο Γρηγοριάδης.

Ημίχρονο

Στο 73΄ ο Γριβας πασάρει στον Λάμπρου που έρχεται από αριστερά, σουτ του δεύτερου, ψηλά άουτ η μπάλα.

Στο 74΄ ωραία πάσα του Ορφανού στον Κυρίτση που σουτάρει από δεξιά, στην απέναντι γωνία η μπάλα για το 0-2.

Στο 76΄ σέντρα του Τσακμάκη, πλασέ του Γρίβα, λίγο έξω η μπάλα.

Στο 83΄ εκτέλεση πλαγίου του Γκόλια από δεξιά, η μπάλα φτάνει στο δεύτερο δοκάρι, πλασέ του Γρίβα εξ επαφής, πέφτει και αποκρούει ο Γρηγοριάδης.


ΧΟΥΛΙΑΡΑΔΕΣ : Γκορτζής, Τσακμάκης (Σκλιβανιτης 80΄), Κρανάς, Τσουμάνης, Μιχάλης, Γκόλιας, Κακαράντζας, Γεράσης (Αλμπάνης 85΄), Λάμπρου, Γρίβας, Πρέμος (Τσάμος 68΄)

ΑΓΡ. ΑΣΤΕΡΑΣ : Γρηγοριάδης, Ηλίας (Κατσάμπας 55΄), Τσόκρης, Ταίρης, Τάσσος, Καράβας, Φαρμάκης, Ηλιόπουλος, Παππάς (Ζότα 46΄), Ορφανός, Πασχάλης (Κυρίτσης 46΄)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου