Κυριακή 17 Μαρτίου 2019

Γειτονικό "διπλό" από ημίχρονο στο Κουτσελιό, 0-3 η Καστρίτσα!!!





Στο γήπεδο Κουτσελιού η τοπική ομάδα φιλοξένησε τον γειτονικό Αγροτικό Καστρίτσας και γνώρισε την ήττα με σκορ 0-3!

Οι γηπεδούχοι μετά από δυο συνεχόμενες νίκες, επί των Πραμάντων και της Α.Ε.Μ., δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι από το ματς και παρέμειναν στους 17 βαθμούς και την 13 θέση. Η Καστρίτσα πλέον έφτασε στους 31 πόντους και είναι μόνη 9η, πλησιάζοντας όλα και πιο κοντά και στην βαθμολογική παραμονή.

Το ματς δεν είχε πολλές ευκαιρίες παρά τα τρία γκολ που σημειώθηκαν. Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν δυνατά και είχαν δοκάρι στο 8ο λεπτό, ενώ 9 λεπτά μετά άνοιξαν το σκορ. Το Κουτσελιό προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά κάποιες κεφαλιές και σουτ που επιχείρησαν οι ποδοσφαιριστές του δεν απείλησαν ιδιαίτερα τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Στη συνέχεια ήρθαν αλλά δυο γκολ για τους κιτρινόμαυρους, στο 27΄ και στο 38΄, για να τελειώσει στην ουσία το ματς από το 1ο ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι, όμως, διαμαρτύρονται για τη φάση του πρώτου γκολ της Καστρίτσας, μιας και προήλθε από κόρνερ, για το οποίο είναι αντίθετοι πως υπήρχε.

Στην επανάληψη το παιχνίδι ήταν πολύ κακό, με το Κουτσελιό να προσπαθεί να πιέσει, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Φτάσαμε στο 85΄ για να δούμε ένα καλό σουτ από τους γηπεδούχους και στο 88΄ένα χαμένο τετ-α-τετ και πάλι για το Κουτσελιό. Η Καστρίτσα στην επανάληψη είχε κατεβάσει ταχύτητα και χτύπαγε μόνο σε κάποιες αντεπιθέσεις.


Οι καλύτερες φάσεις του ματς :

Στο 8΄ ο Πότσης εκτελεί φάουλ εκτός περιοχής και προς τα αριστερά, στη πάνω μεριά του οριζόντιου δοκαριού και άουτ η μπάλα.

Στο 17΄ κόρνερ του Πότση, κεφαλιά – πάσα του Κρανά που είναι στο δεύτερο δοκάρι, από τη μικρή περιοχή ο Μπάρκας κάνει το 0-1.

Στο 27΄ κόρνερ του Πότση από δεξιά, διώχνουν οι αμυντικοί του Κουτσελιού, ξανά σέντρα του Πότση, κεφαλιά του Κρανά από το δεύτερο δοκάρι στην απέναντι γωνία για το 0-2.

Στο 38΄ ωραία κάθετη πάσα του Ρίζου, πλασέ στη κίνηση ο Μπισέλας για το 0-3.

Ημίχρονο

Στο 85΄ διαγώνιο σουτ από αριστερά του Κακαράντζα M., λίγο έξω η μπάλα.

Στο 88΄ ατομική ενέργεια του Αλεξίου, που βγαίνει τετ-α-τετ με τον Κατσίλα, αλλά ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων αποκρούει με τα πόδια.


ΚΟΥΤΣΕΛΙΟ : Μπαλαούρας, Δάσκαλος, Κακαράντζας Αλ., Τσέλλιος (Γκανάρας 40΄), Μητρογιάννης (Πρέντζας 67΄), Αναγνωστόπουλος, Κακαράντζας Μ., Κρανάς, Αλεξίου, Ανδρέου (Γκεσούλης 70΄), Θανάσης

ΚΑΣΤΡΙΤΣΑ : Κατσίλας, Μπιστιόλης (Τσιάκος 68΄), Ρίζος, Καραγιάννης, Κρανάς, Κύρκος, Πότσης, Μπούκας (Γιάκος 59΄),Μπάρκας, Κατζιώτης (Δοβανάς 77΄), Μπισέλας (Τζιάλλας 84΄)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου