Κυριακή 17 Μαρτίου 2019

Ένα στην επανάληψη και "διπλό" οι Χουλιαράδες, μέσα στη Ζωοδόχο!!!




Στο γήπεδο Ζωοδόχου η τοπική ομάδα φιλοξένησε τους Χουλιαράδες και γνώρισε την ήττα με σκορ 0-1!

Οι γηπεδούχοι για ένα ακόμη ματς έμειναν μακριά από τη νίκη και έτσι παραμένουν στην 14η θέση με 14 βαθμούς, που οδηγεί στη Β΄ Ερασιτεχνική. Οι Χουλιαράδες ανέβασαν στροφές στην επανάληψη και ένα γκολ ήταν αρκετό για να τους δώσει τη νίκη.

Το 1ο ημίχρονο δεν είχε πολλές ευκαιρίες, εκτός από ένα φάουλ του Τσάμου στο 43΄ κι ένα σουτ του Τσολάκου στο 45΄, που πέρασε λίγο άουτ.

Στο 47΄ καλό σουτ του Τσακμάκη, πάνω από την εστία η μπάλα. Στο 55΄ σουτ του Τσάμου, η μπάλα κοντράρει στο σώμα του Τσίντα και περνάει για λίγο κόρνερ. Στο 59΄ σέντρα του Κρανά, κεφαλιά του Γρίβα, λίγο άουτ η μπάλα. Στο 66΄ ο Τσίος ανατρέπει το Τσουμάνης εντός περιοχής και δίνεται πέναλτι υπέρ των Χουλιαράδων. Το εκτελεί εύστοχα ο Μιχάλης για το 0-1. Στο 75΄ και στο 81΄ ο Γρίβας χάνει κι άλλες ευκαιρίες. Στο 85΄ πολύ καλό σουτ του Τσίντα, η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.


Ζωοδόχος: Καρατζένης, Τσίντας (89΄ Δημητρίου), Τσίος, Βλάχος, Καρβούνης, Ρούσης, Γιόγιακας, Αναστασιάδης (79΄ Ανδρέου), Σιώτας, Ντόντης, Τσολάκος

Χουλιαράδες: Βελτσίστας, Τσακμάκης, Κράνας, Κακαράντζας, Μιχάλης, Γκόλιας, Τσούμανης, Γεράσης (90΄ Αλμπάνης), Λάμπρου, Γρίβας (84΄ Τραγουδάρας), Τσάμος (56΄Λώλης (75΄ λτρ. Πρέμος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου