Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019

Ήττα για τα Σερβιανά στη Ναύπακτο, 1-0 με αμφισβητούμενο γκολ!!!




Στο γήπεδο Ναυπάκτου ο τοπικός Ναυπακτιακός Αστέρας υποδέχτηκε τον Θρίαμβο Σερβιανών και πήρε τη νίκη με σκορ 1-0!

Στο 25΄ φάουλ του Γραμματικόπουλου η μπάλα άουτ. Στο 27΄ ο Ηλίας σε φάση τετ-α-τετ δεν μπορεί να νικήσει τον Σταματόπουλο.

Στο 46΄ σουτ του Κυζιρίδη, η μπάλα σε σώμα αμυντικών των Σερβιανών και κόρνερ. Στο 53΄ κεφαλιά του Γκόλια, σε αμυντικούς η μπάλα και κόρνερ. Στο 64΄ ανάποδο ψαλίδι του Πήλιου, αποκρούει ο Αρχοντάκης. Στο 70΄ σέντρα του Γιαννόπουλου, κεφαλιά του Πήλιου, πάνω από το οριζόντιο δοκάρι η μπάλα. Στο 81' σουτ του Βακράκου η μπάλα κοντράρει και καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των δικτύων. Στο 84΄ εκτέλεση κόρνερ του Γκόλια, ο Νικολακόπουλος πιάνει τη κεφαλιά, αποκρούει ο Αρχοντάκης, αλλά ο βοηθός διαιτητή δείχνει πως η μπάλα έχει περάσει τη γραμμή και οι γηπεδούχοι προηγούνται 1-0. Ακολουθούν έντονες διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων προς τους διαιτητές.


Ναυπακτιακός : Σταματόπουλος, Καζανάς, Γκόλιας, Νικολακόπουλος, Ευαγγέλου, Γκάρετ, Στεργίδης (90' Σεντεμέντες), Σαμπανέι(74' Κωστής), Γραμματικόπουλος (69'Βακράκος), Κυζιρίδης (60' Γιαννόπουλος), Πήλιος.

Θρίαμβος Σερβιανών : Αρχοντάκης, Πάσχος, Τσουμάνης, Πολυχρόνης (74' Κωσταμένας),Βραχνός,Πάκος, Τσιαφίτσας (87' Ριστάνης), Μούτσιος, Μπλέτσας, Ηλίας , Διαμαντόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου