Δευτέρα 25 Μαρτίου 2019

Ισοπαλία στο φινάλε στον Κάτω Ζάλογγο!!!




Στο γήπεδο Κάτω Ζαλόγγου η ομάδα της Ρίζας φιλοξένησε τον Ατρόμητο και το ματς έληξε ισόπαλο με σκορ 2-2!

Οι γηπεδούχοι αν και προηγήθηκαν με δυο τέρματα σχετικά νωρίς, δε κατάφεραν εν τέλει να πάρουν τη νίκη, αφού ισοφαρίστηκαν το φινάλε του ματς. Ο Ατρόμητος με αυτό το βαθμό και σε συνδυασμό με την ήττα της Ζιτσας παραμένει 3ος με 36 βαθμούς.

Μόλις στο 8ο λεπτό φάουλ του Κυριακόπουλου από την άμυνα, κεφαλιά – πάσα του Λαβδανίτη στην πλάτης της άμυνας και ο Τσέπης που πήρε τη μπάλα κατάφερε και πλάσαρε εύστοχα για το 1-0. Στο 28΄ σέντρα του Λαβδανίτη από αριστερά, στοπάρισμα και σουτ του Τσέπη για το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι μειώνουν στο 34΄, όταν ο Τάτσης σεντράρει και ο Κοσμάς πλασάρει για το 2-1. Στο 90΄ κόρνερ του Τσούλλα και ο Παπούλιας στο δεύτερο δοκάρι ισοφαρίζει σε 2-2.

 Οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρία με τον Βαρέλη να προλαβαίνει την έξοδο του τερματοφύλακα, έκανε κεφαλιά, αλλά αμυντικός του Ατρομήτου έδιωξε πάνω στη γραμμή. Φάουλ του Στεφάνου Δ. και η μπάλα περνάει λίγο άουτ, ενώ από φάουλ του Δήμου και άστοχη έξοδο του Καρνέζη ο Στεφάνου Α. κάνει γυριστό σουτ και η μπάλα χτυπάει σε σώματα. Οι φιλοξενούμενοι είχαν καλή στιγμή με κεφαλιά του Μπούκα από σέντρα του Σακκά, ενώ ο Τάτσης με κεφαλιά από κοντά δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου